Jump to content

[ODRZUCONE] [Skarga] Kasistar_

TomiX__

Recommended Posts

1. Twój nick: TomiX__
2. Nick oskarżonego: Kasistar_ 
3. Data zdarzenia: Dzisiaj 
4. Wyjaśnienie: Moj braciszek dostal permamentnego bana za wspolprace z cheaterem. Powodem jego bana bylo takie cos hhttps://youtu.be/88bfjUCdNUM 
Czy teraz kazdy gracz, ktory da cokolwiek cziterowi bedzie permamentnie banowany? Moj brat na nagraniu/ssie nie zrobil nic zlego, nawet nie 
bylo tam widac, ze on i dominator razem wspolpracuja, chyba, ze wspolpraca nazywacie to, ze cheater wejdzie Ci na dzialke, a ty dasz mu jakis 
item. Teraz na prawde nieświadome danie cheaterowi jakiegos itemu (nie mowie o itemach duzo wartych jak yeezy albo nmd bo moj brat nawet takich
nie ma tylko o zwyklym mieczu np) albo przebywanie z nim na PVP bedzie karane tak samo jak np. kopiowanie itemow? Ja robie ta skarge poniewaz
1 moj brat nie ma forum 2 jest moim bratem i wiem jak to bylo.
5.Dowody link do skargi na KeRiHeRe 

chociaz i tak to pewnie odrzucicie i napiszecie: "Ban jak najbardziej słuszny"

Edited by takbylo
niektorzy gracze wykorzystuja bugi i kradna graczom itemy warte kilka milionow i dostaja perma, a moj brat dal cheaterowi jakis smieszny item i rowniez dostal perma ::O
  • Super 1
  • Haha 2

Sprawa dotyczy po części mnie, więc również chciałbym się wypowiedzieć. Nawet jeśli twój "brat" miałby nie dostać bana za współpracę z yorkiem, to powinien go dostać za to , że po prostu jest twoim multikontem. Nie jest to dziwne , że gdy dostałeś bana za współpracę z yorkiem twój brat zaczął grać, oraz również zaczął z nim współpracować? Wzywałeś go szybko, gdy zabiłem ciebie w itemach abyś mógł je odzyskać. Twoje tłumaczenia już któryś raz zaczynają mnie po prostu śmieszyć. 

Spytam jeszcze co masz na myski mówiąc "nieświadome danie itemów"? Sugerujesz że całkowicie przypadkiem wyrzucił mu diaxowy set enchantowany, miecz i mięso ?

Edited by Stunter
  • Super 2

10 minut temu, Stunter napisał:

Sprawa dotyczy po części mnie, więc również chciałbym się wypowiedzieć. Nawet jeśli twój "brat" miałby nie dostać bana za współpracę z yorkiem, to powinien go dostać za to , że po prostu jest twoim multikontem. Nie jest to dziwne , że gdy dostałeś bana za współpracę z yorkiem twój brat zaczął grać, oraz również zaczął z nim współpracować? Wzywałeś go szybko, gdy zabiłem ciebie w itemach abyś mógł je odzyskać. Twoje tłumaczenia już któryś raz zaczynają mnie po prostu śmieszyć. 

Moj brat gral za czasow kiedy jeszcze nie mialem bana, bo jakos od styczna tego roku to po pierwsze, po drugie serio myslisz ze kupowal bym premke i pelerynke tylko po to, zeby miec mk na craftedzie xd? York od razu po twojej skardze przestal grac z moim bratem bo mu napisalem zeby z nim juz NIGDY nie gral i po tej widaomosci juz z nim nie gral co mozna bylo zauwazyc.

Edited by takbylo
nawet gdyby to bylo moje mk to nie jestem jeszcze az tak glupi zeby grac z yorkiem na mk od razu po banie xd

1 minutę temu, Stunter napisał:

Kupno premki i pelerynki nie jest żadnym wytłumaczeniem, chodziło mi o to że zaczął o wiele częściej grać po twoim banie niż przed, dodatkowo mial taki sam styl poruszania się i bicia jak ty

styl bicia decyduje o tym, ze to moje mk tak to wlasnie dziala

teraz nawet nie mialbym czasu grac na fb bo gram w wolnym czasie na sky

W dniu 5.10.2020 o 19:42, Stunter napisał:

Kto mówi o tym co jest teraz ? Chodzi o okres czasu w momencie wstawienia skargi.

od razu po banie zaczalem grac na sky lol

wtf myslisz ze dodal bym na dzialke jakiegos _madej_ 

nie raz nawet ja gralem sobie z moim bratem na craftedzie

ale stuntereq wszystko wie zawsze najlepiej 

W dniu 5.10.2020 o 19:25, Stunter napisał:

Spytam jeszcze co masz na myski mówiąc "nieświadome danie itemów"? Sugerujesz że całkowicie przypadkiem wyrzucił mu diaxowy set enchantowany, miecz i mięso ?

Nigdzie w skardze na kerihere nie widziałem żeby wyrzucał on jakiś diaxowy set albo miecz, a dostał on bana właśnie przez tą skargę. Ale skoro danie cheaterowi miecza i jakiegoś seta bądź nawet mięska będzie karane banem permanentnym to za jakiś czas pojawi się dużo skarg es

Edited by takbylo
oraz gdyby to bylo moje mk na 100% bylo by dodane do mojej dzialki
  • Super 1
By Inglorius,

Połączyłem posty.

Ja osobiście również w to nie wierzę, że to faktycznie jest twój brat. York już zdążył to udowodnić, nawet później nie próbując wmawiać, że to tak naprawdę jest jego rodzeństwo. Rozmowę da się bardzo łatwo oszukać i ja doskonale zdaje sobie z tego sprawę, bo to nie problem poprosić kolegę na weryfikacje by powiedział kilka rzeczy na prośbę admina do mikrofonu. Już raz udowodniłeś (przynajmniej dla mnie, bo tak to wyglądało) że Ziomix to tak naprawdę ty, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, że on dostaje bana, a ty chwile po banie wbijasz na serwer. Twój "kolega" grał tylko na serwerze u Ciebie w domu?
80% przypadków gdy twój znajomy był na serwerze i z niego wychodził, ty chwilę później wbijałeś na serwer.

Nawet jeżeli rzeczywiście twój brat grał sobie na Craftedzie, to nic nie stoi na przeszkodzie byś wbił na jego konto i grał jak na swoim, a to już podchodzi pod współdzielenie konta.

A teraz przejdźmy ponownie do tematu rzekomej "współpracy z cheaterem".

Mam wrażenie, że nie rozumiesz co owe słowo oznacza. Współpraca to nie tylko dawanie itemów takiej osobie, ale również sojusz na pvp. Dlaczego w ogóle twój brat z nim grał? Bo szukał kolegi do gry? Nie wydaje mi się. Twój brat musiał wiedzieć z kim i po co gra. 

Tyle ode mnie.

• Super 5

4 godziny temu, Kasistar napisał:

Ja osobiście również w to nie wierzę, że to faktycznie jest twój brat. York już zdążył to udowodnić, nawet później nie próbując wmawiać, że to tak naprawdę jest jego rodzeństwo. Rozmowę da się bardzo łatwo oszukać i ja doskonale zdaje sobie z tego sprawę, bo to nie problem poprosić kolegę na weryfikacje by powiedział kilka rzeczy na prośbę admina do mikrofonu. Już raz udowodniłeś (przynajmniej dla mnie, bo tak to wyglądało) że Ziomix to tak naprawdę ty, bo nie wyobrażam sobie sytuacji, że on dostaje bana, a ty chwile po banie wbijasz na serwer. Twój "kolega" grał tylko na serwerze u Ciebie w domu?
80% przypadków gdy twój znajomy był na serwerze i z niego wychodził, ty chwilę później wbijałeś na serwer.

Moja weryfikacja z bratem wygladala inaczej niz z innymi poniewaz najpierw bylismy na odzielnych mikrofonach i komputerach, a pozniej calif poprosil nas zebysmy mowili na jednym mikrofonie i komputerze i to zrobilismy, a mysle ze to odpowiedni dowod na to, ze KeRiHeRe to nie moje mk. Jezeli nie wierzysz moge bez problemu isc z toba na weryfikacje.

Nawet jeżeli rzeczywiście twój brat grał sobie na Craftedzie, to nic nie stoi na przeszkodzie byś wbił na jego konto i grał jak na swoim, a to już podchodzi pod współdzielenie konta.

Nie wbijam na jego koncie bo po pierwsze jest jego, a po drugie nie mam po co bo i tak gram sobie na spokojnie na sky.

A teraz przejdźmy ponownie do tematu rzekomej "współpracy z cheaterem".

Mam wrażenie, że nie rozumiesz co owe słowo oznacza. Współpraca to nie tylko dawanie itemów takiej osobie, ale również sojusz na pvp. Dlaczego w ogóle twój brat z nim grał? Bo szukał kolegi do gry? Nie wydaje mi się. Twój brat musiał wiedzieć z kim i po co gra. 

O tych itemach dowiedzialem sie dzisiaj od newyorka, ze kerihere ich mu nie dawal, tylko sprzedawal, a to chyba nie jest wspolpraca. Gral z nim poniewaz  york doskonale wiedzial ze to moj brat i specjalnie zaczal z nim nawet rozmawiac na dsc kiedy jeszcze nie mialem bana. Kiedy dostalem bana napisalem do yorka zeby z nim nie gral bo on tez moze za to dostac bana, ale przestal z nim grac dopiero po skardze na KeRiHeRe.
Kazdy kto teraz da jakis item albo bedzie chodzil razem na pvp z mk yorka zostanie permamentnie zbanowany?

Edited by takbylo
  • Haha 4

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy