Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie o helpera.

Guest wiemcoijak

Recommended Posts

Guest wiemcoijak

1. Nick:weronikaww1

2. Imię:Fabian

3. Wiek:13lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od 2miesięcy.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak posiadam.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak wiele razy.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 7-8godzin

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?Tak, na początku 2 razy było to paruminutowe wyciszenie.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?Zacznę od tego że parę razy pełniłam podobną funkcję, głównie na innych serwerach minecraft, zadanie helpera sprawiło by mi wielką radość z pomagania serwerowi i graczą, jestem z ortografii perfekcyjna, czasami w minecrafta gram nawet 10godzin, minecraft to moja ulubinona gra. Mam 13lat więc mam odpowiedni wiek ,na paru serwerach nawet byłam adminem, mieszkam w woj. opolskim, blisko Wrocławia. Chciałam być helperem żeby głównie pomagać serwerowi ,   pomóc nowym graczą i wyciszyć *zbanować*  graczy łamiących regulamin, znam wszystkie komendy creativa. Jestem bardzo ciekawa jak to jest  być helperem, mam dużo zainteresowań od oglądania filmów do programowania. Jestem pomysłowa umiem ładnie budować, więcej cech nie mam i z góry dziękuje za helpera.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):Jestem Fabian, mam 13lat,mieszkam w woj.opolskim mam dużo zainteresowań np. programowanie, rysowanie. Bardzo lubię grać w minecrafta, czasam nawet gram po 10godzin dziennie mam TS3 i dobry mikrofon, dobrze programuje gram w minecrafta już od 6 lat a serwer znam  bardzo długo nadanie helpera by było dla mnie najlepszym zadaniem. Umiem  grać w minecrafta fajnie sie sprawuje w opcji helpera bo jak mówiłem miałem już parę razy taką funkcje. umiem komendy na creativie. Jakiś mam talent też do budowania. I właśnie dlatego proszę o  rangę helpera.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodanie do działki gracza  który gdy cię nie ma może on budować oraz używać worldedita.
- /d dodaj: Dodanie do działki gracza który pod twoją nie obecność  nie może grać.
- /d polacz: Łączy działki właścicielów obok siebie.
- /d ban: Uniemożliwia wejście danemu graczowi na działkę właściciela.
- /d chat: Chat widzą gracze którzy są na działce. 

mam nadzieje że dobrze

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy