Jump to content

[ODRZUCONE] Propozycja antycheat

normalnynick

Recommended Posts

1. Twój nick:normalnynick
2. Nazwa propozycji:ewuwulucja antyczita bądź zbiórka na lepszego. 
3. Opis: Coraz częściej spotykani gracze z czitami co dosyć uniemożliwia rozgrywkę. Patrząc na starania innych np budowanie ukrytych baz jest aktualnie bezsensu bo zwracając uwagę na brak anty xraya gracze postarają się długi czas zrobić coś swojego ale przyjdzie taka np comorka i bazy nie będzie praca na marne wiec poco budować ukryta bazę po 1 a po 2 po co wgl coś budować? Jak i tak przyjdą i zniszcza? Kolejnym przykładem będą wspomagacze do pvp dla tych co znają tajemne sztuki walki revenesa. Po co walczyć? Przyjdzie ci revenesik za miesiąc jak ub dostanie i znowu może kogoś zabic i on na tym skorzysta a gracze stracą. A co z graczami którzy nie mogą nagrać swojej rozgrywki? Jak mają udowodnić że ktoś czituje jak administracja nie oszukujmy się ale łagodnie mówiąc ma wywalone w to co się dzieje na pvp wejdzie od czasu do czasu np zbanowac tych na których była skarga. To może przejdźmy do wniosku po co wgl grać na tym serwerze? Bo wychodzi na to ze skoro nie można nic swojego zrobić bo jest brak anty cheata oraz nie można liczyć na uczciwa walkę pomiędzy graczami (nie wszyscy) a anty cheata brak i nic nie pomoże to poco wgl wejść na taki serwer? Bo co tam bez anty cheata zrobisz z cheaterami? Podejdą do cb kiedy chcesz się teleportowac do bazy i dzięki wspomagaczą zobaczą twój ekwipunek? To po co są te pałki po co jest ten anty cheat ktory tak naprawde działa w żaden sposób głównie lagując serwer.
4. Dlaczego akurat to: Bo bez dobrego anty cheata nie można liczyc na uczciwa i przyjemna rozgrywkę.

1 minutę temu, Kajtech_ napisał:

Jestem na tak ponieważ straciłem dużo pewnie nie tylko ja przez cheaterów .invsee i itp. :( jestem na tak pzdr. Dc

Nie jesteś sam ją również nie jeden raz straciłem a jak ja sam bede robić te gupie skargi to nie wyrobie z tymi cziterami 

Niby ta ale czy gra byla by ciekawa gdybys wybudowal baze 3k od spawna i przez pol roku by stala nie zniszczona byly by nudy  

A obecnie budujesz baze 10k kratek od spawna i nie przetrwa dluzej niz miesiac

A te do klepy sam sobie nieraz odpale wiec na 

OGROMNE NIE

16 godzin temu, El_Chuberto1337 napisał:

Niby ta ale czy gra byla by ciekawa gdybys wybudowal baze 3k od spawna i przez pol roku by stala nie zniszczona byly by nudy  

A obecnie budujesz baze 10k kratek od spawna i nie przetrwa dluzej niz miesiac

A te do klepy sam sobie nieraz odpale wiec na 

OGROMNE NIE

Jak budujesz bazę wkładasz wysiłek w nią i cały czas ją ulepszasz, robisz villagery z fajnymi enchantami itp. Nie wiem czy ktokolwiek kto starał się i wydał pieniądze na np jajka spawnujące villgery chciałby aby ktoś przyszedł se na x rayu i zniszczył tą bazę moja baza stała przez 5 mies i się nie nudziłem.

• Super 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy