Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] SSZCZURR

NieZnamRegulaminu59

Recommended Posts

1. Nick: SSZCZURR

2. Imię: Piotr
3. Wiek: W grudniu 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Na tym nicku od Maja 2020 roku :)
5. Masz mikrofon i TS3? Mam
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłem
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Ok 3h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Na Forum dostałem 13 punktów a na Serwerze byłem karany kilka razy
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem osobą pomocną i ambitną. Lubię pomagać graczom co chyba dobrze mi wychodzi. Nie raz byłem karany lecz zmieniłem się i staram się być teraz  grzeczny oraz uprzejmy dla innych graczy. Rozumiem  mechanikę Minecraft'a nawet kiedyś miałem własny serwer. Wiele  osób mówi że jestem ogarnięty.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Witam, jak wyżej wspomniałem mam na imię Piotr, mieszkam w Wielkopolsce i uczęszczam do klasy 7 o profilu sportowym. Lubię grać w piłkę nożną oraz  gry mobline, są to moje pasje. Na serwerze mam chyba wiele przyjaciół. Jak wyżej wspomniałem jestem osobą pomocną a pomaganie  innym to dla mnie przyjemność. Wiem że wcześniej byłem wiele razy karany za łamanie regulaminu, lecz zmieniłem się i staram się już tego nie robić.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Przeczytałem
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Taka  komenda nie istnieje.
- /w zapros nick: Zaprasza Gracza do dołączenia do drużyny wyspy.
- /w coop nick: Zaprasza Gracza do tymczasowego nadania permisji do niszczenia/budowania na wyspie, warto wspomnieć że ta komenda jest dla Graczy z rangą Vip/SVip
- /report: Dzięki tej komendzie możemy zgłosić gracza który łamie regulamin.
- /w wykop nick: Wyrzucamy odwiedzającego z wyspy.
- /skup (dokładna informacja): /skup to komenda ekonomiczna. Można sprzedawać w niej na przykład stone za 60$ klikając na niego prawym przyciskiem i kliknąć w czerwoną szybę sprzedając go.

na tak (naciągane) XD

56 minut temu, piotrius360 napisał:

AdikGaming według ciebie akurat każdy się nie nadaje w sumie. Może daj przykład "idealnego zgłoszenia"

Btw są zgłoszenia na których AdikGaming Pisze na TAK

On bardzo surowo ocenia po prostu a nwm dlaczego się tego czepiasz

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy