Jump to content

[ODRZUCONE] Podanie na helpera

Rysiurysiu

Recommended Posts

Nick: Rysiurysiu

Imię: Rysiu

Od kiedy grasz na crafted.pl?: Od mniej więcej roku

Czy masz mikrofon i TS3?: Ts3 nie mam ale zamierzam sobie zainstalować, mikrofon mam jak i discorda też

Czy pełniłeś kiedyś podobną funkcję? : Nie, i dlatego chciałbym spróbować swoich sił

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na obowiązki helpera : Nie za dużo, nie jestem jakimś nerdem ale myślę że na tyle dużo zeby móc kogoś ukarać za przeklinanie itp :) mysle ze ok. 2 godz. dziennie

Czy byłeś kiedykolwiek karany na TS3 Discordzie lub craftedzie? : niestety byłem karany wyciszeniami :( za obraze gracza i warnami :< ale nic poza tym 

Dlaczego mielibyśmy cię przyjąć? : Jestem ambitnym chłopakiem i zostanie członkiem administracji na popularnym serwerze jest moim marzenie od kąd w ogóle zacząłem grać na takich serwerach, umiem pracować w grupie, szybko pisać na klawiaturze. na forum dołączyłem niedawno jednak szybko się z nim zapoznałem, karać będe od razu jak zobaczę że ktoś łamie regulamin, znam sie na cheatach gdyż sam kiedyś je miałem (na innym serwerze oczywiście, dostałem bana i od tamtej pory nigdy sobie cheatów nie pobrałem)

Coś o sobie : Jestem Rysiu mam 14 lat uczęszczam do klasy 8 szkoły podstawowej, jestem lubiany przez kolegów, moje zainteresowania to piłka nożna, minecraft i informatyka.

Moje ulubione przedmioty w szkole to : WF, informatyka,  matematyka, język angielski i chemia. Bardzo lubię administracje crafteda i rozumiem dlaczego mnie ukarała. W przyszłości zamierzam wyprowadić się do hiszpanii i tam zostać inormatykiem

Czy przeczytałeś wszystkie regulaminy? : Tak

Czy jesteś świadom że będziesz musiał pełnić obowiązki na dwóch serwerach? : Na  razie za dużo  nie grałem na 1.14.4 ale jako helper będe tyle samo czasu poświęcał obu serwerom

Wspomagacze:

KillAura 
Wykorzystywana w PVP, dzięki niej można bić z dalszego dystansu zza bloku bądź od tyłu oraz boku.

Xray
Wykorzystywane do kopania surowców - można widzieć przez stone'a

FastBreak
Pozwala niszczyć bloki szybciej.

TrueSight
Umożliwia widzenie niewidzialnych osób.

Regen 
Wykorzystywane głównie w pvp do szybszej regeneracji zdrowia.

AntiKnockback
Wykorzystywany głównie w pvp, działa tak że odrzut totalnie nie odrzuca cheatera.

Criticals 
Wykorzystywany w pvp, powoduje zadawanie obrażeń krytycznych

Spider
Dzięki cheatowi spider możemy chodzić po ścianach jak pająk

Mam gorącą nadzieję że mnie przyjmiecie

Pozdrawiam całą administracje

Edited by Kazach_
Usunąłem dane osobowe //Kazach.

Ortografia - -

Estetyka +

Kary +/-

Wiek +

Wspomagacze +/-

Tytuł wątku - (Tytuł wątku powinien wyglądać następująco: [Podanie] Nick)

Staż +/-

Widziałem -

Interpunkcja +/-

TS3 i mikrofon -

Pełnienie wcześniej funkcji helpera -

Czas na obowiązki - ("nie za duzo" nie oznacza ile)

Podsumowując: Na nie

• Guest unlocked and locked this topic
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy