Jump to content

[ODRZUCONE] [skarga] ThorinDT

Daruniek

Recommended Posts

1. Twój nick: Daruniek
2. Nick oskarżonego: ThorinDT
3. Data zdarzenia: 07.10.2020
4. Wyjaśnienie: ThorinDT zaoferował, że sprzeda mi Yeezy za 10k $ na trade. 
Podczas wymiany początkowo umieścił prawdziwe Yeezy a następnie szybko podmienił je na takie z zenchantowaną 
nazwą na "Yeezy" - niestety nie zdążyłem już zareagować i transakcja doszła do skutku. 
Typowy SCAMMER jakich nikt nie lubi spotykać na swojej przygodzie z grami online. 
Później ThorinDT powiedział, że przekazał te pieniądze do osoby o nicku _GruBY i on sam też tak twierdzi. 
5. Dowody: W załączniku

20201007_175007.jpg

20201007_175002.jpg

20201007_174432.jpg

20201007_174802.jpg

20201007_174709.jpg

20201007_181313.jpg

Niestety nie przyszło mi do głowy robienie screenów z samej wymiany ponieważ nie sądziłem że ktoś może w tak perfidny sposób próbować mnie okraść.  
Warto jednak zwrócić uwagę na skargę dodaną przez CafeKaskada w dniu 03.10 także na tego samego gracza co jednoznacznie wskazuje już jakim ta osoba jest graczem na serwerze i niejednemu uprzykrza życie. Gracz miał być obserwowany zgodnie z odpowiedzią Administracji - jak widać obserwacja wypada słabo bo nadal robi co mu się żywnie podoba. Czy w takiej atmosferze chcemy grać? Na każdym kroku będąc oszukiwanym?

Nawet teraz w tej chwili na serwerze CafeKaskada pisze, że prawie został oscamowany przez tego gracza na auta.

Edited by Daruniek

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy