Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Kjulczyn

Kjulczyn

Recommended Posts

1. Nick: Kjulczyn
2. Imię: Karol
3. Wiek: 14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?: od paru miesięcy(2-3) lecz moje stare konto zostało "skradzione" i posiadam nowe konto premium z oficjalnej strony mojangu
5. Masz mikrofon i TS3?: Tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Tak
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: 2,3h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Uważam, że byłbym znakomitym członkiem ekipy administracyjnej ponieważ posiadam doświadczenie polegające na administrowaniu serwerów creative (***). Jestem kreatywny,  umiem stworzyć wiele kreatywnych oraz "fajnych" pomysłów które mogłyby polepszyć atmosferę na creativie. Posiadam doskonałą umiejętność pracy w grupie oraz ogarniam komendy serwerowe. W minecrafta gram od 7 lat więc nie mam problemów ze skrótami pokroju F3+H. Znam oraz umiem posługiwać się podstawowymi komendami WE.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Karol, uczęszczam do 1 klasy liceum na kierunku humanistycznym (ANG-HIS-POL). Lubię historie oraz pisanie wierszy, administrowanie serwerów minecraft rozpocząłem w wieku 13 lat, ponieważ był to próg na większą ilość serwerów (z większych serwerów dostałem się na minefoxa, a w wieku 14 lat doszedłem do ekipy Trollcrafta). Obecnie nie jestem helperem ani żadnego typu administratorem na żadnym serwerze. Interesuje się głównie historią oraz grami w gierki z kumplami (LOL, Valorant czy minecraft).
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Naturalnie
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki z możliwością budowania wtedy, gdy właściciela działki nie ma na serwerze.
- /d dodaj: Dodaje gracza do działki oraz pozwala mu na budowanie po działce podczas obecności właściciela działki na serwerze
- /d polacz: pozwala na łączenie sąsiadujących działek należących do jednego właściciela (permisje posiada ranga VIP)
- /d ban: Banuje gracza na działce, bez możliwości wejścia na ową działkę
- /d chat: Otwiera chat, który służy do pisania na działce, na której obecnie się znajdujesz (miałem problem z opisaniem tego własnymi słowami XD)

---

- /d anuluj - usuwanie gracza z listy graczy zaufanych

- /d auto - tworzy działkę na losowym plocie

-/dzialkivip - teleportuje gracza na mapę z działkami dla vipów

-/d zajmij - zajmuje działkę na której obecnie stoi gracz

-/d info - Wyświetla informacje o danej działce

-/marry nick - wysyła prośbę o "Małżeństwo" do danego gracza

-/marry tp - teleportuje gracza do partnera

-/marry divorce - rozwód z partnerem/ką

-/marry chat - otwiera prywatny chat z partnerem. 

-/d usundzialke | /d potwierdz - usuwa twoją działke na której obecnie stoisz.

-/d chat - otwiera chat działkowy

-/d wyczysc - czysci dzialke

-/spawn - teleportuje gracza na spawn

-/lobby - teleportuje gracza na lobby serwerowe

Edited by Shinigami
  • Super 1
  • Haha 1
By Shinigami,

Usunąłem IP serwera MC.

• Kjulczyn changed the title to [Podanie] Kjulczyn
29 minut temu, AdikGaming napisał:

Estetyki brak, komendy słabo no, zdania ujdą, brak kar. No taki naciągany neutral.

mogę napisać więcej komend lecz wole napisać te które potrafię wytłumaczyć z "buta" niżeli spisać wszystko z serwera :)

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy