Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] XNecronxYT

XNcronxYT

Recommended Posts

1. Nick

XNecronxYT

2. Imię:

Adrian
3. Wiek:

14
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Od 6 miesiecy
5. Masz mikrofon i TS3?

tak
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

Na innych serverach tak, na craftedzie to będzie ( moze będzie) moj pierwszy raz
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?

5-10h
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Zostałem kilka razy wyciszony za wylgaryzmy
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Jestem bardzo miłą osobą która lubi pomagac innym.

Znam również dobrze zasady ortografii, ale czasami jakiś błąd może się zdarzyć bo każdy je popełnia :).

Zazwyczaj odpisuje szybko na pytania użytkowników.

Jestem gotów ponieść odpowiedzialność za wszelkie moje błędy/skargi.

Jestem równiez sprawiedliwy, nie faworyzuje itd.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Haj, na imię mi Adrian, latek mam 14, choć zdaniem wielu wyglądam na max 5. Maniak gier komputerowych, głównie LoLa, Coda: Warzone (+multi), DST, WoWa, Mc, Darkest Dungeon i w sumie wszystkiego co w łapki wpadnie. Uwielbiam tworzyć różne bzdety, głównie rysuję i piszę własne teksty. Czasami pooglądam jakieś animu, bądź przeczytam mangę. Kocham kotki i słodkie rzeczy. Jestem otwarty na nowe znajomości i staram się być miłym człowiekiem. Jakby ktoś chciał pograć, to pisz.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy?

Oczywiście, zrobilem to po wejściu na server
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera SkyBlock, ale te poniżej są wymagane):
- /w usun: Nie ma takiej komendy, jest jedynie /w reset ( każdemu użytkownikowi przypisywane są 3 restarty na początek )
- /w zapros nick: zaprasza gracza do drużyny, jezeli taki gracz zaakceptuje zaproszenie może niszczyć, stawiać bloki na wyspie itd 
- /w coop nick: Mozliwosc współpracy z graczem ( tylko dla vip-svip )
- /report: Zgłasza gracza do administracji 
- /w wykop nick: Wyrzuca gracza z wyspy ( nie z drużyny )
- /skup (dokładna informacja): po wpisaniu tej komendy otwiera się menu skupu bloków, po naciśnięciu ppm na blok który chcemy sprzedać otwiera się menu przedazy i tam wybieramy ile chcemy sprzedać bloków ( jest możliwość sprzedania wszystkich naraz ), skup ma 2 strony.

Komendy Wyspy:

/wyspa - otwiera menu robienia wysp do wybrania są 3 wyspy ( chyba ze kupisz sobie wyspę z luckyblockow )

/wyspa dom - teleportuje cie na twoją wyspe

/wyspa ustawienia - Otwiera nietypowe ustawienia wyspy ( Tylko da vip/svip )

Napisał bym wszystkie komendy, ale uważam że nie ma to sensu ponieważ po wpisaniu następujących komend pojawiają się te wszystkie komendy.

/wyspa pomoc 1-2 - pisze na chacie menu pomocy wyspy

/partner pomoc - wszystkie informacje o ślubach 

/pomoc - powinno się ją wpisać od razu po przeczytaniu regulaminu, aby dowiedzieć się dużo informacji o serwerze co i jak.

ps: tak ode mnie jak się nie uda trudno, a i mógłbym napisać wszystkie komendy tylko po co?

Edited by XNcronxYT

• XNcronxYT changed the title to [Podanie] XNecronxYT
Godzinę temu, XNcronxYT napisał:

Ja mam dobrą opinię na serwerze nie koniecznie na forum, bo na forum jestem nowy.

Nie jest powiedziane, że forum się nie liczy - poza tym tu i tu jest ta sama sieć, jesteś tą samą osobą. 

Komendy średnie, zdania również nie należą do najlepszych. Zachowania nie ocenię, bo Cię nie znam. Na sky gram po kilka godzin dziennie, nie widzę, byś się udzielał, to też na minus. Proszenie o ocenę podania jest co najmniej dziecinne, co obniża moją ocenę do nie. Mimo to życzę powodzenia! 

• Lubię to! 2

W dniu 16.10.2020 o 12:20, XNcronxYT napisał:

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Ostatnio w jednym dniu afczyłeś 2 razy jako gracz dla swojego zysku na expiarce, byłam przy tym i raz cie wyrzucili drugi raz zbanowali na 30min, nie nadajesz się na admina. Na nie

Edited by KsieznaAuri

Plusy:
• czas jaki jesteś w stanie poświęcić na pełnienie funkcji helpera
• staż 
• widuję 

Minusy:
• mało estetyczne podanie 
• słaba konstrukcja zdań 
• błędy interpunkcyjne 
• nie pomagasz, zbytnio, na chacie 

Ocena: Twoje plusy jak i minusy się równoważą, więc jestem neutralny

Podanie jest moim zdaniem okej, jestem neutralna. Ponieważ moim zdaniem na minus wiek, błędy interpunkcyjne. A plusem czasem widuję.

Season 6 Good Luck GIF by Friends

Edited by Guest
By Guest,

Każdą ocenę na ''neutral'' należy uzasadnić- w przeciwnym wypadku nic nie wnosi ona do tematu i jest uznawana za offtopic.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy