Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie]Piotrus360

piotrius360

Recommended Posts

1. Nick: Piotrus360
2. Imię: Piotr
3. Wiek: 13 
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od 2 lat
5. Masz mikrofon i TS3? Tak, posiadam także discorda
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak. Na innym serwerze
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na obydwa serwery)? częściej bywałbym na survival 1.15. Ale na 1.14 także byłbym. Łącznie na oby dwa dałbym ze 4-5 godz
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? byłem karany na serwerze skyblock. Na survivalu nie zdarzyło mi się złamać regulaminu. Kara na skyblocku była poważna ale administracja ją dobrze zna.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem osobą która lubi pomagać innym, umiem szybko pisać + umiem wykonywać takie obowiązki. Gracze mnie tam lubią a ja sam nikomu nie przeszkadzam. Umiem zachować bezstronność. Admini to dla mnie wzory i idę ich śladami, Pomagam administracji jak mogę (no nie zawsze). Chce dojść na te stanowisko aby móc lepiej pomagać graczom.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Piotr, Mieszkam w Koszalinie, mam 13 lat. Bardzo interesuję się informatyką, tworzę strony internetowe. Zgłosiłbym się także na budowniczego ale nie buduje na creative ani freebuild serwera bo ludzie lubią kopiować moje budowle. Lubię oglądać filmy dealereq'a a zwłaszcza filmy z survival extreme. Marzę o tym aby jak to kiedyś nagrał z adminami, nagrał kiedyś ze mną. Bardzo zależy mi aby dostać się do administracji
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? jasne że tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na dwóch serwerach (dwóch wersjach gry)? Wydaje się to trudne ale sprostam temu zadaniu.

Wspomagacze/cheaty:

KillAura - wspomagacz który pozwala graczowi na uderzanie plecami bądź mega szybkie bicie. Na obecnych wersjach nie sprawdza się już, ponieważ spam uderzaniem wycofano.

AntiKnockBack - wspomagacz ten blokuje wszelkie enchanty typu - knockback. Innymi słowy nie da się odrzucić gracza.

Xray - textury który znikają wszelkie bloki po za rudami. W ten sposób gracz z łatwością zdobywa minerały.

Criticals - cheat który umożliwia graczowi ciągłe zadawanie obrażeń krytycznych.

Opisane na górze wspomagacze umiem bardzo łatwo rozpoznać. :)

Edited by piotrius360

• Junior Admin [SVE]

Staż +

Ortografia -

Zdania =/-

Mikro/TS3 +

Discord - ( nic nie napisałeś na ten temat )

Kary -

Wiek =/-

Zawartość na forum +

Widzę cię na serwie -

Czas na obowiązki helpera +

Granie na obydwu wersjach surva =/+

Znajomość cheatów ( wspomagaczy ) +

Ortografia na bardzo niskim poziomie,

a o karach nie napisałeś tak naprawdę. Kolejnym minusem jest brak discorda ( nic na ten temat nie napisałeś. Dodatkowo wymagany wiek to 14 lat. Mimp wszystko opisałeś cheaty. Jestem na NIE z małym przechyleniem na NEUTRAL.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy