Jump to content

Problem z moderacją na /kopalnia w Skyblock

Shwimple

Recommended Posts

Często dostaję bana za podobno ukradanie surowców chociaż często probuje to ominąć i jeżeli czyjaś rzecz znajduje się w moim ekwipunku to szybko probuje to oddać. Najgorsze jest to że nie mogę apelować tych banów ponieważ są czasowe ale są strasznie długie. Ten który niedawno dostałem trwa 2 godziny. Nie wiem co mam zrobić w takich sytuacjach i niewiem jak ją naprawić.

Nie powinieneś zabierać surowców innych, jest to karane. Zawsze możesz zainwestować we własną kopalnię na wyspie, kupując generatory pod /cg i ulepszając drop pod /w ulepsz. Po kilku ulepszeniach drop może być lepszy niż w publicznej kopalni, a ty zaoszczędzisz sobie stresu związanego z innymi graczami obok :)) 

Dziękuje za szybką odpowiedź! Tak, probuje zrobić swój własny generator surowców, ale i tak dziękuje za pomysł. Ale dalej nie odpowiedziano na pytanie co jeżeli moderator popełnił błąd. Będe czekać na odpowiedź! :)

3 minuty temu, wxsnia napisał:

Nie powinieneś zabierać surowców innych, jest to karane. Zawsze możesz zainwestować we własną kopalnię na wyspie, kupując generatory pod /cg i ulepszając drop pod /w ulepsz. Po kilku ulepszeniach drop może być lepszy niż w publicznej kopalni, a ty zaoszczędzisz sobie stresu związanego z innymi graczami obok :)) 

Dziękuje za szybką odpowiedź! Tak, probuje zrobić swój własny generator surowców, ale i tak dziękuje za pomysł. Ale dalej nie odpowiedziano na pytanie co jeżeli moderator popełnił błąd. Będe czekać na odpowiedź! :)

Jeżeli moderator popełnił błąd- możesz złożyć na niego skargę w odpowiednim dziale. Musisz jednak do tego posiadać odpowiednie dowody, a kilka godzin po fakcie raczej ich nie zdobędziesz.

Pamiętaj też, że moderacja opiekując się kopalnią stara się zwrócić uwagę na to, czy którykolwiek gracz kradnie, a jeżeli ''przypadkowo'' itemy wpadły ci do ekwipunku, to bardzo ciężko jest to stwierdzić.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy