Jump to content

[ODRZUCONE] Propozycja [nowa strefa - parkour]

_Cytruseek_

Recommended Posts

Nick: CytrusImpostor

Nazwa: Strefa parkour

Opis: Jest to nowy rodzaj strefy, takiej jak: strefa vip, strefa walk/pvp no i farma. Do strefy można się dostać poprzez komendę /parkour lub przez portal na spawnie.

Wygląd strefy: Po wpisaniu komendy, bądź przejściu przez portal znajdziemy się na wzniesieniu (tak ja w przypadku strefy pvp) od którego odchodzi od 4 - 6 torów parkour'a. Pod torami podłoga jest wypełniona: slime blokami/wodą/blokami siana. Gdy się spadnie, na początek toru wraca się poprzez schody/drabinę.

Klasyfikacja torów: Tor 1 - noob; wysepki parkour'owe oddalone są o 1 - 3 bloków nie ma gwałtownych skoków, drabinek, 180 ani innego rodzaju utrudniaczy. Tor 2 - Standard; Podstawowy parkour: bloki oddalone o 2 - 4 bloki, 1 drabinka oraz lekkie podwyższenie co jakiś czas. Tor 3 - Pro; taki sam jak tor 2 ale z 360 (jedną), Tor 4 - wykwalifikowany; Gwałtowne skoki, 2 - 3 drabinki, 1 - 2 360, częste podwyższenia. Tor 5 - Master; 4 - 5 drabinek, 3 - 4 360, płotki podwyższenie co dwa skoki, skoki po lodzie. Tor 6 - Admin; 8 - 9 drabinek, 5 - 6 360, płotki podwyższenie co jeden skok, dużo skoków po lodzie, trapdory, głowy (gracza, smoka), pistony (odpalone). Za przejście są nagrody; Tor 1 - blok dirtu, Tor 2 - chleb (5 szt.), Tor 3 - 20 sztabek żelaza, Tor 4 - 40 sztabek żelaza, Tor 5 - 2 lub 3 diamenty, Tor 6 - oko kresu. (UWAGA! nagrody są moim pomysłem więc: 1. przedmioty wymienione przeze mnie NIE MUSZĄ być nagrodami. 2. nagrody NIE MUSZĄ zostać wprowadzone!)

Dlaczego akurat to: przy spawnie znajdują się co prawda dwa parkoury, ale są one monotonne. Myślę, że gdybyśmy mieli więcej parkourów, to moglibyśmy ćwiczyć różne style skoków na np. konkursy organizowane na wyspach.

Edited by _Cytruseek_

• _Cytruseek_ changed the title to Propozycja [nowa strefa - parkour]

Na NIE, jeśli już tak to strefa parkour bez nagród dla wszystkich a nie tylko dla VIP'ów, ponieważ uważam że gracze powinni sami tworzyć takie eventy parkour na swoich wyspach niż żeby wszystko było na spawnie podane jak na tacy

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy