Jump to content

[ODRZUCONE] [unBan]Solaxpla11

Solaxpla

Recommended Posts

Twoje 'na farcie' sprowadza się do wykopania nie jednej rudy, a wielu. Twoje tłumaczenia na discordzie też były niczego sobie, przypadkowa' spirala do 11 kratki' zakończona nagłym skrętem w stronę pobliskiej rudy diamentów, 'tunele kopane dla kolegi' które prowadziły wprost od rudy do rudy, czy 'fartowne znajdowanie diaxów' podczas kopania żelaza. Czegoś takiego jeszcze nie słyszałem (Ba! było już nawet tłumaczenie w postaci 'nowej metody kopania'!). Obserwowałem Cię kilka minut, do tej pory jestem pewien nadanej kary. Normalne kopanie tak nie wygląda (I tak, rozumiem znalezienie dwóch czy trzech rud na farcie, ale gdy się to już powtarza któryś raz, coś jest ewidentnie nie tak). Były też z pozoru normalne tunele, przy których już miałem myśli że może Ci jednak odpuszczę, jednak ty w pewnym momencie postanawiałeś jednak skręcić. Gdzie? No oczywiście że do diamentów.

Pisałem Ci na discordzie - cenię sobie szczerość, przyznaj się, a UnBana przemyślę, ew. skrócę karę. Bądź co bądź - zastanowię się. Aktualnie dalej chcesz udawać że nic nie było. Oczywiście rozumiem, jeśli chcesz, pisz skargę w odpowiednim dziale na mnie, tam może i zobaczymy jak było naprawdę ;). Jednak tutaj prośbę rozpatruję ja. A ja z kolei, jak pisałem, dalej jestem pewien nadanej kary.

Apeluj ponownie 05.12.

A, zapomniałbym. Następnym razem proszę zastosować wzór - wzór <klik>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy