Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] _Nexao_

Nexao
 Share

Recommended Posts

1. Nick: _Nexao_

2. Imię: Julka

3. Wiek: 12 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Zaczęłam pod koniec maja tego roku, więc już gram mniej więcej 7 miesięcy.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, mam sprawny mikrofon i TS3, oraz dodatkowo Discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nigdy nie pełniłam podobnej funkcji, lecz uważam, że poradzę sobie na takim stanowisku.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W ciągu tygodnia myślę, że z 3 godziny dziennie, natomiast w dni wolne trochę więcej.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Byłam karana na serwerze 2 razy za flood, na przełomie maja/czerwca 2020 roku, zrozumiałam swój błąd i wiem, że więcej się to nie powtórzy.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?  Moglibyście mnie przyjąć, ponieważ myślę, że przez moją aktywność i znajomość serwera, nadawałabym się do spełniania tej funkcji. Na co dzień jestem miłą, zabawną i kulturalną osobą, lecz potrafię też zachować powagę i wszystkie decyzje staram się podejmować rozsądnie. Umiem przyznać się do błędu, jeśli taki popełnię i uważać w przyszłości, aby kolejny taki mi się nie powtórzył. Myślę, że mam dobrą opinie u większości graczy, oraz administracji. Moja wiedza na temat serwera, jaki i całej gry Minecraft jest dosyć duża, więc odpowiadanie na pytania graczy nie będzie dla mnie trudnością. Często spędzam czas na serwerze, a także pomagam graczom, którzy potrzebują pomocy, lub czegoś nie rozumieją. Gdy widzę, że gracze łamią regulamin pod nieobecność administracji, piszę skargi na forum, aby otrzymali odpowiednią karę. Nie mam problemów z ortografią, gramatyką i interpunkcją, a dodatkowo potrafię szybko i zwykle bezbłędnie pisać na klawiaturze.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):  Mam na imię Julka i pochodzę z okolic Katowic, chodzę tam również do 7 klasy szkoły podstawowej. Nauka nie sprawia mi problemów i większość ocen mam dość dobrych. Moim hobby od zawsze było rysowanie oraz malowanie, w czym jestem dobra już od najmłodszych lat. Od niedawna interesuję się robieniem grafik, ale dopiero zaczynam się tym zajmować, w związku z czym na razie niewiele potrafię. Od ostatnich miesięcy uważam, że dużo zrozumiałam, oraz ogarnęłam moje poprzednie zachowanie, które jest już bardziej dojrzałe. W wolnym czasie, lubię słuchać muzyki, albo także grać w gry na komputerze, a w szczególności Minecrafta. Jestem bardzo towarzyską osobą, która lubi zawierać nowe znajomości i poznawać nowe osoby, zarówno w internecie jak i poza nim.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?  Tak, znam regulaminy i je akceptuje.

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcean, ale te 

poniżej są wymagane):

Komendy wymagane:

- /w ban <nick> tą komendą możemy zablokować dostęp gracza na naszą wyspę, a żeby odblokować należy wpisać komendę /w unban <nick>.

- /w lider <nick> - zmienia lidera na naszej wyspie, może go zmienić tylko poprzedni lider wyspy.
- /w reset – resetuje naszą wyspę, a po jej zresetowaniu razem z wyspą zawsze zostają usunięte przedmioty z ekwipunku.
- /w coop <nick> - daje tak zwanego „coopa” graczowi, czyli możliwość budowania, niszczenia bloków, oraz otwierania skrzynek itp. na naszej wyspie, (komenda VIP+).
- /w wartosc – po trzymaniu w łapce danego bloku wyświetla się jego wartość, czyli ile po postawieniu doda do poziomu wyspy.
- /w usun – nie ma takiej komendy.
- /pomoc wymiana – pokazuje opis jak wymieniać się z graczami, unikając oszustwa itp.
- /pomoc tabliczki (dokładny opis) – pokazuje instrukcję jak zrobić sklep, skup, oraz po kliknięciu ostatniej, trzeciej opcji zostajemy przekierowani do poradnika na forum.
- /pomoc dropy (dokładny opis) po wpisaniu tej komendy wyświetla się opis dropów z generatora cobblestone’a od 3,20,40,80,500 poziomu wyspy.

Komendy wyspy:

- /w – tworzy nam własną wyspę, gdy już ją mamy komenda ta służy do teleportowania się na nią.
- /w zadania –  wyświetla listę zadań.

- /w ustawdom – ustawia „dom” czyli miejsce do którego będziemy teleportowani komendą /w.

- /w zapros <nick> - zaprasza gracza do wyspy, czyli do drużyny.

- /w wykop <nick> - wykopuje z naszej wyspy gracza odwiedzającego.

- /w wyrzuc <nick> - wyrzuca z wyspy gracza dodanego do drużyny.

- /w poziom, /w poziom <nick> - tą komendą możemy wyświetlić aktualny poziom naszej wyspy, albo wyspy gracza.

- /w reset – resetuje naszą wyspę.

- /w tp <nick> - teleportuje nas do wyspy gracza. Żeby teleportacja się powiodła gracz musi mieć na swojej wyspie tabliczkę [Witaj], która jest możliwa do postawienia od 10 poziomu wyspy.

- /w zablokuj – blokuje dostęp wszystkich graczy na naszą wyspę.

- /w potwierdz – tą komendą możemy potwierdzić reset naszej wyspy.

- /w odrzuc – tą komendą możemy odrzucić reset naszej wyspy.

- /w menu – pokazuje menu wyspy.

- /w top – wyświetla top 10 wysp na serwerze, czyli tych z najwyższym poziomem.

- /w banlist – pokazuje listę zbanowanych graczy na naszej wyspie.

- /w druzyna – wyświetla drużynę do której należymy.

- /w biom – pozwala zmienić biom naszej wyspy.
- /w chat – tą komendą możemy włączyć chat drużynowy, aby go wyłączyć należy ponownie wpisać tą komendę.
- /w akceptuj – tą komendą możemy zaakceptować zaproszenie do wyspy które wysłał nam gracz.

Komendy ogólne:

- /sklepy – pokazuje listę sklepów, po kliknięciu jednego z nich następuje do niego teleportacja.
- /sklep – ta komenda umożliwia teleport do głównego sklepu na ToxicOcean.

- /skup – tą komendą możemy przeteleportować się do głównego skupu ToxicOcean.

- /hub – teleportuje nas na hub Crafted.pl, gdzie możemy zmienić tryb.

- /spawn – teleportuje nas na spawn ToxicOcean.

- /kit gracz – odbiera zestaw gracza, (można co 24h).
- /warpy – ta komenda wyświetla listę warpów, po kliknięciu jednego z nich następuje do niego teleportacja.

- /konto, /money, /bal – wyświetla aktualny stan naszego konta.

- /zaplac <nick> <kwota> - przelewa daną sumę pieniędzy graczowi.

- /trade <nick> - rozpoczyna wymianę z graczem

- /home – ta komenda umożliwia nam teleportacje do domu.

- /delhome <nazwa> - usuwa dom.

- /sethome <nazwa> - ustawia dom

- /tpa <nick> - teleportuje nas bezpośrednio do gracza.

- /tpaccept – akceptuje teleportacje gracza do nas.

- /itemdb - ta komenda umożliwia sprawdzenie ID bloku trzymanego w łapce.

- /pomoc – otwiera menu pomocy serwera.

Komendy VIP+

- /craft – otwiera przenośny crafting

- /ec – otwiera przenośny enderchest.

- /fly – tą komendą możemy włączyć latanie. (SVIP)

- /feed – ta komenda zapełnia nam punkty głodu.

- /ulecz – zapełnia nam punkty głodu i hp. (SVIP)

- /strefavip ta komenda umożliwia nam teleportacje do strefy vip.

- /farma – teleportuje nas na farmę, gdzie można zdobyć darmowe jedzenie, exp i przedmioty z zwierząt.

- /kit luckysvip/vip – odbiera zestaw z luckyblockami vipa/svipa, co 24h.
- /kit vip/svip ta komenda umożliwia odebranie zestawu vip/svip co 30 dni.

Edited by _Nexao_
  • Super 3

Wiek no nawet ok, byłaś karana nielicznie co idzie na plus podania. Zdania też są spoko, komęd jest sporo co też przyczynia się do oceny tego podania. Jeśli chodzi ogólnie o całe podanie to jest ono estetyczne ale myślę, że gdybyś usuneła tą krzywą czcionke to było by lepiej. Moja ocena tego podania to neutral z pochyleniem na tak.

Oczywiście życzę powodzenia!

TS3: +
Podobna funkcja: -
Kara: -
Komendy: +
10. dopisz swoje przygody z minecraft i serwerem Crafted.pl a nie tylko opis swojego życia

Moje zdanie: NIE

Za młoda, karana i nie pełniła nigdy podobnych funkcji administracyjnych. Moim zdaniem spróbuj ponownie za 1 - 2 lata i spróbuj ograniczyć dostawanie kar. Powodzenia :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy