Jump to content

[PRZYJĘTE] [UnBan] RoxyToJa

RoxyToJa
 Share

Message added by Calif,

§1.4 Tytuł wątku musi wyglądać następująco: [unBan] nick

Poprawiłem

Recommended Posts

1. Twój nick: RoxyToJa
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Cukinia
3. Długość bana: Permanentny
4. Data nadania bana: 2020-12-27
5. Wyjaśnienie: Handel za pieniadze / przedmioty ze zewnatrz. 
Szanowna Adminstracjo, ubiegam sie unban na serwerze crafted.pl na trybie freebuild.
Chcialabym zaczac od tego ze bardzo zaluje tego ze prosilam o wymiane na serwerze - wiem ze to niezgodne z regulaminem i jeszcze raz bardzo tego zaluje. Wszystkie
osoby ktore mnie znaja wiedza, ze nie umiem i nie chce lamac regulaminow. Nie wiem co sie wtedy stalo... Nigdy za nic nie dostalam bana i juz wiecej nie zamierzam powodowac zadnych sytuacji ktore beda prowadzily do niego. Gram na serwerze od kilku lat, wspieram go jak moge i najwieksza przykroscia dla mnie bylaby blokada na serwerze. Prosze okazac mi dobre serce - obiecuje ze nigddy sie to nie powtorzy. Mam nadzieje ze unban bedzie brany pod uwage bo bardzo lubie grac na waszym serwerze z przyjaciolmi. Kazdy czlowiek popelnia bledy ale rownierz sie z nich uczy...

Pozdrawiam,

RoxyToJa

• Lubię to! 1

• Calif changed the title to [UnBan] RoxyToJa
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy