Jump to content

[ODRZUCONE] [skarga] shinigami

Grzesi0
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick:Grzesi0
2. Nick oskarżonego:
shinigami!
3. Data zdarzenia:teraz
4. Wyjaśnienie: jestem wnerwiony patrząc na te dowody aż mnie oczy bolą pan moderator nadał mi kare i napisał "złamałeś regulamin"
bo napisałem podanie w złym terminie od razu widać że coś jest nie halo i proszę o wycofanie tego
5. Dowody: 

aż to sobie obliczyłem bo nie mogłem własnym obliczeniom uwierzyć
1000413323_Kalkulatorwiekudlaosobyurodzonej14grudnia2020roku-GoogleChrome28_12.202023_11_07.thumb.png.23b5449eeb24b9555c56b8337b7fd327.png

Edited by wxsnia
By Guest,

Usunęłam tło tekstu.

Faktycznie od napisania podania minęło 14 dni i wszystko by się tu zgadzało, ale regulamin mówi co innego. §1.7 Gdy podanie zostanie odrzucone, kolejne możesz napisać dopiero 2 tygodnie po odrzuceniu. Podanie zostało odrzucone 22 drugiego grudnia, a od tego terminu nie minęły 2 tygodnie. Zgodnie z regulaminem podanie zostało odrzucone. Dlatego uważam, iż odrzucenie podania oraz kara są słuszne. Czytanie ze zrozumieniem i prosta matematyka. Tyle ode mnie, miłego wieczoru. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy