Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] skynight234

wojsa12345
 Share

Recommended Posts

1. Nick:

Skynight234

2. Imię:

Fabian

3. Wiek:

14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?

Roku

5. Masz mikrofon i TS3?

Tak posiadam również discorda

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?

nie lecz chciałbym sprobować

7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)?

5/6 godzin

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Tak byłem karany wiele razy lecz bardzo tego żaluję byłem karany w formie wycziszenia zbanowania zarazem wyrzuceniem

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Nie jest tak łatwo mnie sprowokować spędzam bardzo dużo czasu na serwerze bardzo szybko odpisuję graczą również jestem pomocny  i bardzo dużo wiem o serwerze bardzo szybko sie ucze i zapamiętuje komendy mam dobrą oriętacije w wspomagaczach  i jescze rola helpera pomogła by mi bardziej pomagać ponieważ z rolą helpera bym miał więcej możliwości myślę ze mozecie mnie przyjąc a poza tym chciałbym brać udział w rozwoju serwera.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Chodzę do 8 klasy podstawowki nazywam się fabian bardzo lubię grać na crafted.pl głownie survivalu 1.16 creative i freebuild lubie maczaka i cole gadać z kolegami na discordzie jestem pomocny spędzam bardzo dużo czasu na forum jak zarazem serwerze bardzo szybko się uczę moja pasią jest pvp lecz czasami mi nie wychodzi ale wciąz się ucze lubię youtube spać i jeśc pić   lubię grać na konsoli w inne gry itp 

11.przeczytałeś/aś regulamin?

Tak

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)?

Tak jestem tego świadom

-----------------

Wspomagacze

-----------------

killaura-pozwala bić gracza bokiem jak zarazem tyłem 

x-ray-pokazuję rudy przez sciany

jesus-pozwala chodzic po wodzię 

criticals-dzięki cheatowi cały czas zadaję się krytyczne ciosy

scaffoldwalk-automatycznie stawia bloki pod graczem jeśli np. przechodzi nad dziurą

freecam-pozwala na latanie przez sciany jednak ze po od kliknięcju danego klawisza przestajesz to robić

speedhack-pozwala graczowi szybciej się poruszać

automine-automatycznie kopie 

Dziękuje za poświęcenie czasu wszystkim Kc was ❤️

• Lubię to! 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy