Jump to content

[ODRZUCONE] [podanie] Nikop12

Jmenuji_se_Nikop
 Share

Recommended Posts

Nick - Nikop12

Imię - Niko

Wiek - 14 lat

Od kiedy grasz na Crafted.pl?  - 3 miesiące i 10 dni

Masz mikrofon? - jak najbardziej

a TS3? - oczywiście

Pełniłeś kiedyś podobną funkcję? - miałem okazję, ale na innym serwerze niż crafted

Ile poświęciłbyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? - tak jak na codzień - 3/4 godziny

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

a) Discord - nie

b) TS3 - nie

b) forum - tak, 1 raz (off topic)

c) serwer - tak, też 1 raz (flood)

Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań) - Jestem Niko. może się nie urodziłem w polsce, ale w nim mieszkam. Mama jest Finką, a tata - Polakiem. mam psa, kota, 3 chomiki oraz rybki. w wolnym czasie lubię grać na gitarze i w minecrafta. ostatnio chciałem się nauczyć Hiszpańskiego i mnie się ten język spodobał. obecnie umiem tylko podstawy, ale mam nadzieję, że będzie dla mnie dobrze użyteczny

Przeczytałeś regulaminy? - tak

Opisz komendy swoimi słowami

/d zaufaj - dodaje gracza do możliwości budowania, nawet, gdy właściciel jest offline

/d dodaj -  dodaje gracza do możliwości budowania, ale tylko, jak właściciel jest online

/d polacz - połącza 2 własne działki leżące obok siebie

/d ban -  Blokuje dostęp na teleportacje na własną, wybraną działkę

/d chat -  rozmowa działkowa, tylko na terenie odwiedzonej działki

Edited by Jestem_Nikop
lekka zmiana tekstu

Na początku już wspomnę, że jestem na wielkie nie. Tutaj masz powody:

1. Tak trudno skopiować wzór, by to ładnie wyglądało? Bo estetyka, ortografia i interpunkcja jak na Twój wiek nie wyglądają dobrze.

2. Komendy - jest ich mało i beznadziejnie opisane. 

3. 

6 godzin temu, Jestem_Nikop napisał:

3 miesiące i 10 dni

Słabo.

4. 

6 godzin temu, Jestem_Nikop napisał:

może się nie urodziłem w polsce, ale w nim mieszkam.

Trochę to brzmi nie po polsku, ale nieważne.

Okej, to na tyle, powodzenia.

Wiek nawet spoko, jeśli chodzi o staż to jest on moim zdaniem za krótki. Punk 5,6 powinnaś połączyć w jeden, Czas który poświęciłabyś na spełnianie obowiązków Helpera także jest spoko. Kary też nie są złe, komęd jest obrzydliwie mało, estetyka podania również jest okropna. A wracając do początku podania to w punkcie drugim powinnaś napisać nie swoją ksywke wywodzącą się od imienia a samo imię. Jestem na nie.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy