Jump to content

[ODRZUCONE] [UnBan] jestemkoksu44

jestemkoksu44
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: jestemkoksu44
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Pani_Cecylia
3. Długość bana: Pernamentny ban
4. Data nadania bana: 28.12.2020
5. Wyjaśnienie: Jest na dole
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? : Chcę dostać unbana ponieważ żartowałem sobie tylko i więcej nie będę już sobie w taki sposób żartował. Jest mi bardzo smutno z tego powodu bo bardzo lubię grać na tym serverze. 

Witam. wczoraj z żartem napisalem na trybie freebuild ''Kto chce 1zł psc za 100$ XD'' i zaraz dostalem bana na 6 dni od administratora: MadPaul_ . data:28.12.2020

wchodze dzisiaj kiedy publikuję tą skarge i piszę mi to na calym serverze a jeszcze przed tym dostałem bana na freebuild na 6 dni. wogole sie nie da wejsc rozumiem to bo macie prawo karać za takie coś a tak wogole jeszcze denerwujecie innych ludzi

Ponieważ najpierw dajecie bana na 6 dni a jutro dostaje bana PERNAMENTNEGO jak pisalem to raz i to na calym freebuild a nie na żadnym /msg

jeszcze najlepsze jest to że żartowalem i bardzo żałuję że żartowałem więcej nie będę a po 2 nikt mi nie dał tego 100$ i nikt a nikt nie napisal że chce na /msg a  po 3 Dostalem tego bana pernamentnego na calym crafted.pl a nie freebuild

mam nadzieję że coś z tym zrobicie jest mi bardzo smutno 😞 naprawdę. Jeśli nic nie możecie zrobić to chcialem jeszcze calym sercem pozdrowić Helpera o nicku

Francio ...

1078889488_Zrzutekranu(57).thumb.png.e785d7768e7f8250c74fce6b94465d11.png

Edited by jestemkoksu44
  • Haha 2

W dniu 29.12.2020 o 09:29, jestemkoksu44 napisał:

Ponieważ najpierw dajecie bana na 6 dni a jutro dostaje bana PERNAMENTNEGO

KidModerator nie może dać bana permanentnego, toteż otrzymałeś go chwilę później od kogoś innego.

A co do samej prośby - apeluj za dwa tygodnie (najwcześniej 13 stycznia 2021).

EloQtOB.png

• Przykro mi 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy