EryQ_ Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 (edited) 1. Twój nick: EryQ 2. Nick osoby, która Cię zbanowała: cukinia 3. Długość bana: Pernamentny 4. Data nadania bana: 2020-12-28 5. Wyjaśnienie: Reklama serwera discord 6. Dlaczego chcesz dostać unbana? - Powód mojej prośby jest następujący, gram z kuzynem na toxic ocean i długo pracowałem nad wyspą. Poza tym rozumiem że dostałem bana i rozumiem swój błąd, jendak ban pernamentny jest przesadą. Mam wielką nadzieje że pomyślnie rozpatrzycie moje podanie o unbana. Jakby co, to pisze to na kilku forach ponieważ dostałem bana na każdy tryb. (tak polecił mi moderator forum) Edited December 29, 2020 by shinigami By Shinigami, December 29, 2020 Usunąłem tło tekstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Niczego takiego, jak pisanie próśb w kilku działach ci nie poleciłem. Napisałem prawidłowy dział. W wypadku bana na każdy tryb, wystarczy prośba o unban w dziale trybu, gdzie złamałeś regulamin. Skoro sprawa dotyczy TXO, a napisałeś już tam apelację o unban, wystarczy tylko poczekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted December 29, 2020 Share Posted December 29, 2020 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts