Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Mex

Mex
 Share

Recommended Posts

1. Nick: NogaRe - DC

2. Imię: Kryspin

3. Wiek: 13

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od około 3 miesięcy

5. Masz mikrofon i TS3? Tam , mam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 2h codziennie 

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to

wyjaśnij okoliczności)? Tak , 20 pt. - plagiat 4 pt. spam offtoxic i 10pt. wysłanie podania bez

odczekania 2 tygodni
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ umiem się zachować, i znam dobrze ortografię i gramatykę. Jestem sympatyczny i zawsze pomogę

jak ktoś tej pomocy potrzebuje. Zawsze pomogę w nawet błahej sprawie np. ktoś nie wie gdzie znaleźć tabliczki na Creativie. W razie ataku na serwer (spamu na chat) to mutuję osobę na 10 minut. (jeśli otrzymam do tego permisję). Zawszę mogę też budować sobie u siebie na działce , i jednocześnie mogę też patrzeć na chat więc jestem zawsze do dyspozycji.

Umiem jednocześnie zwracać uwagę na chat i budowę jakiejś rzeczy którą buduję. Będę się starał popracować nad moją reputacją wśród innych , ponieważ mam ją obniżoną (chociaż tego nie widać , lub widać ; ).)

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Moim hobby są militaria , i interesuję się jazdą na rowerze i pływaniem. Mieszkam w Suwałkach , to piękne i duże miasto liczy około 70k mieszkańców , lecz w czasach pandemii nie mogę jeździć rowerem , więc przerzuciłem się na grenie na komputerze. Tak , tak wiem to szkodliwe dla zdrowia , lecz sprawia mi to frajdę , gdy np. oglądam na YouTube. Lub gdy gram w nową grę CyberPunk , lecz często mi wywala CyberPunka2077 = (
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: Daje dla gracza permisje do budowania gdy nie ma właściciela działki i gdy jest.
- /d dodaj: Daje permisje dla gracza do budowania gdy jest właściciel na działce , i tylko w tedy gdy właściciel jest w grze.
- /d polacz: Połączą nasze działki z inną.
- /d ban: Nie ma takiej komendy.
- /d chat: Włącza czat działki.

Ogólne

- /Pvp –Teleportuje nas gdzie możemy bić się z innymi graczami.

- /msg – Pisze prywatną wiadomość do danej osoby.

- /spawn – Teleportuje nas na spawn .

- /warpy – Pokazuje nam wszystkie warpy na creative.

- /sklep pvp – Teleportuje nas do sklepu z itemami na PVP

- /tree – Skawnuje drzewo w miejsce w które się patrzymy.

Administracja

- /ban – Powoduje permamentne zbanowanie które powoduje że nie można wejść na serwer

- /kick – Wyrzuca osobę z serwera

- /mute – Zablokowuje osobie czat który powoduje że osoba nie może pisać na nim.

- /unban – Odbanowuje osobę zbanowaną

- /unmute – Odcisza osobę zciszoną

- /cc – Czyści chat.

Kościuł

/poslub – wysyła prośbę ślubu do wybranej osoby

/rozwud – wysyła prośbę o rozwód do drugiej osoby

WAPRY

/warpy – pokazuje nam wszystkie sklepy

Dzięki że to przeczytałeś!!!!!!!

• Przykro mi 1

2 minuty temu, Mex napisał:

5. Masz mikrofon i TS3? Tam , mam

Tam to znaczy gdzie?

2 minuty temu, Mex napisał:

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to

wyjaśnij okoliczności)? Tak , 20 pt. - plagiat 4 pt. spam offtoxic i 10pt. wysłanie podania bez

odczekania 2 tygodni

Kary na minus

3 minuty temu, Mex napisał:

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ umiem się zachować, i znam dobrze ortografię i gramatykę.

Z tego co widzę w wielu miejscach popełniasz błędy ortograficzne, a np. w punkcie piątym także interpunkcyjne.

4 minuty temu, Mex napisał:

Będę się starał popracować nad moją reputacją wśród innych , ponieważ mam ją obniżoną (chociaż tego nie widać , lub widać ; ).)

Z tego co wiem już pisząc podanie, musisz mieć dobrą opinię wśród graczy. Zła reputacja wśród graczy w niczym ci tu nie pomoże, jedynie doda kilka ocen na ,,nie" pod twoim podaniem, jeśli osoby u których masz obniżoną reputację, zdecydują się napisać swoją opinię.

7 minut temu, Mex napisał:

Tak , tak wiem to szkodliwe dla zdrowia , lecz sprawia mi to frajdę , gdy np. oglądam na YouTube. Lub gdy gram w nową grę CyberPunk , lecz często mi wywala CyberPunka2077 = (

Tutaj nie rozumiem czemu dałeś kolory na tak mało istotne rzeczy. Całe podanie jest napisane czarnym kolorem, a wyróżniłeś mało istotne rzeczy w punkcie ze zdaniami. Jak już tak bardzo chciałbyś użyć kolorowej czcionki na pojedyńczych słowach, najpierw musiałbyś wyróżnić ważniejsze kwestie, takie jak Wzór, aby można było rozróżnić co jest wzorem, a co twoją odpowiedzią. Estetyka podania -

11 minut temu, Mex napisał:

Kościuł

Kolejny dowód na to że twoja ortografia leży.

11 minut temu, Mex napisał:

WAPRY

/warpy – pokazuje nam wszystkie sklepy

Z tego co wiem jeżeli chcesz się przeteleportować do sklepów graczy, to musisz użyć komendy Warpów a nie ,,Waprów". Chyba że chodziło ci o Wrapy z McDonalda to zwracam honor, ale chyba nie ma to związku z podaniem.

Podsumowanie:

Ortografia i interpunkcja -

Estetyka podania -

Wiek +

Czas który poświęciłbyś na pełnienie obowiązków +

Doświadczenie z serwerem (3 miesiące) +/-

Komend trochę mało -

Jak to wspomniałeś ,,reputacją wśród innych , ponieważ mam ją obniżoną" również na minus -

Moim skromnym zdaniem nie nadajesz się na helpera. Na Nie :) Pozdrawiam buziaczki

Popełniasz sporo błędów ortograficznych jak i interpunkcyjnych. Popełniasz błędy gramatyczne oraz często powtarzasz różne słowa. Zdania są słabe, nie przekonałeś mnie w punkcie 9, co do punktu 10 - prawie nic się o Tobie nie dowiedziałem. Byłeś karany za plagiat oraz wysłanie podanie przed upływem 14 dni po odrzuceniu - oznacza to, że nie czytasz ze zrozumieniem. Co do komend, jest ich bardzo mało co idzie na minus. Czas na pełnienie tej funkcji nie jest jakoś specjalnie duży. Gram często na trybie Creative i nigdy Cię nie widziałem, co za tym idzie, nigdy nie widziałem jak pomagasz. Podsumowując, jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Super 1

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy