Jump to content

[PRZYJĘTE] [podanie] Kimo2757

Kimoo_
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Kimo2757
2. Imię: Jakub
3. Wiek: 13, prawie 14 (w styczniu).
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od prawie roku (od 6 maja 2019r). 
5. Masz mikrofon i TS3?  Mam mikrofon oraz TS3, posiadam też discorda.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Pełniłem na mniejszych serwerach.
7. Ile łącznie poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera (czas na trzech serwerach)? W tygodniu od 1 godziny do 2 godzin, w piątek, sobotę, niedzielę od 3 godzin do 5/6 godzin (czasami więcej).
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie, nie byłem karany nigdy na serwerze, forum, TS3 oraz discordzie.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?  Myślę, że bardzo bym się spełnił w roli helpera, ponieważ bardzo lubię pomagać innym graczom. Satysfakcjonuje mnie, gdy pomagam osobie/osobą, która/które nie może/mogą sobie poradzić w czymś/lub z czymś. Jestem miły, pogodny, lubię przyswajać dodatkową wiedzę i uczyć się na błędach swoich oraz innych, lubię także przekazywać nabytą wiedzę innym. Jestem też komunikatywny, umiem dobrze współgrać w grupie osób. Znam też dobrze crafted szczególnie sve i myślę, że wiedzą którą mam mogę pomóc wielu nowym graczom, aby lepiej zrozumieli tryb gry oraz także stałym graczom w trudnych sytuacjach. Jestem też aktywny na forum oraz także znam dosyć dobrze je.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):  Nazywam się Jakub, często też mówią na mnie Kuba, mam 13 lat za niedługo 14. Mieszkam w Poznaniu, chodzę do 7 klasy szkoły podstawowej. Gram w minecrafta od 3 lat, niecały rok temu poznałem crafted, przez odcinki Dilerka oraz Doknesa od tego czasu gram najczęściej na sve. Ludzie którzy znają mnie osobiście uważają, że jestem sympatyczny, mądry, pogodny, humorystyczny. Ostatnio zacząłem się uczyć gotować, umiem gotować różne zagraniczne potrawy. Posiadam psa, bardzo lubię zwierzęta i darzę je sympatią. Dodam jeszcze, że od ponad roku uczę się programować znam takie języki jak: lua, python, java, javascript, C#, umiem programować dość dobrze.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak, przeczytałem.

12. Jesteś świadom tego, że będziesz musiał pełnić obowiązki na trzech serwerach (trzech wersjach gry)? Jestem tego świadomy.

Cheaty które znam:

X-rey: widzimy bloki przez ściany, co nam ułatwia zdobywanie surowców,
ChestESP: pokazuje skrzynki, są zaznaczone,
ExtraElytra: ułatwia korzystanie z elytry,

KillAura: Atakujemy najbliższą osobę, która jest w pobliżu, z kilku kratek,
Jesus: chodzimy po wodzie bez butów z enchantem,
HighJump: wyżej podskakujemy,

FastBow: strzelając z łuku, strzelamy z większą ilością strzał,
Nuker: kopiemy automatycznie bloki w naszym zasięgu,

AntiBlind: usuwa efekt ślepoty.

Edited by Kimo2757
  • Lubię to! 2
  • Super 3

3 godziny temu, Beavertails1234 napisał:

Trochę masz mało czasu na tygodniu, ale okej. 

Czasami mam więcej, czasami mniej czasu. Mogę czasem nawet 4/5 godziny w tygodniu być na sve, ale czasami też mniej, więc podałem taką mniej więcej średnią ile bym mógł poświęcać czasu.

Edited by Kimo2757
  • Lubię to! 2

27 minut temu, Karotka_pl napisał:

Oczywiście że na NIE znam cię dość dobrze, i nie ogarniasz nie dałbyś sobie radny. Życzę powodzenia 😄

Po pierwsze znasz mnie na tyle dobrze? W ogóle mnie nie znasz, ani osobiście, ani w grze, ponieważ graliśmy ze sobą nie cały tydzień przez który nawet prawie nic do mnie nie pisałaś, więc nie wiem jakim cudem mnie znasz "dosyć dobrze" ale okej. Po drugie skąd masz taką pewność, że nie ogarniam? Nie znasz mnie, nie wiesz czym się zajmowałem przedtem i kim byłem, więc moim zdaniem nie rzucałbym tak pochopnie słów "nie ogarniasz", może gdybyś mnie lepiej i z innej strony poznała to byś zmieniła zdanie. Po trzecie niby dlaczego bym sobie nie dał rady? Nie podałaś żadnych argumentów, więc ciężko mi stwierdzić dlaczego w twoich oczach bym sobie nie dał rady. Jakby co to nie chce być nie miły, ale to tylko moje zdanie w tym temacie. Dziękuje za słowa powodzenia. Życzę miłego dnia :)

• Lubię to! 1
  • Haha 1

1 minutę temu, Kimo2757 napisał:

Po pierwsze znasz mnie na tyle dobrze? W ogóle mnie nie znasz, ani osobiście, ani w grze, ponieważ graliśmy ze sobą nie cały tydzień przez który nawet prawie nic do mnie nie pisałaś, więc nie wiem jakim cudem mnie znasz "dosyć dobrze" ale okej. Po drugie skąd masz taką pewność, że nie ogarniam? Nie znasz mnie, nie wiesz czym się zajmowałem przedtem i kim byłem, więc moim zdaniem nie rzucałbym tak pochopnie słów "nie ogarniasz", może gdybyś mnie lepiej i z innej strony poznała to byś zmieniła zdanie. Po trzecie niby dlaczego bym sobie nie dał rady? Nie podałaś żadnych argumentów, więc ciężko mi stwierdzić dlaczego w twoich oczach bym sobie nie dał rady. Jakby co to nie chce być nie miły, ale to tylko moje zdanie w tym temacie. Dziękuje za słowa powodzenia. Życzę miłego dnia :)

Może to źle zabrzmi ale wiem o tobie więcej niż ci się wydaje. Nie chce mi sie już więcej drążyć tematu. Dziękuje dowidzenia.

• Haha 3

Estetyka na Niestety nie mam o tobie dobrej opinii w ogóle nigdy nie widziałem takiego gracz a na serwerze co może oznaczać że nie wiesz jaką tragiczną jest sytuacja na nim. Za co Cheaty + Wiek +/- ale bardziej plus. Osobiście widziałem że przeklinałeś trochę więcej razy niż napisałeś lecz wiem każdy to robił ale były karany trochę więcej razy. Jak na razie jestem na Neutral z pochylenie na tak lecz trochę mało czasu w tygodniu Powodzenia! 

• Lubię to! 2
  • Haha 1

1 godzinę temu, Olekytlolek napisał:

Estetyka na Niestety nie mam o tobie dobrej opinii w ogóle nigdy nie widziałem takiego gracz a na serwerze co może oznaczać że nie wiesz jaką tragiczną jest sytuacja na nim. Za co Cheaty + Wiek +/- ale bardziej plus. Osobiście widziałem że przeklinałeś trochę więcej razy niż napisałeś lecz wiem każdy to robił ale były karany trochę więcej razy. Jak na razie jestem na Neutral z pochylenie na tak lecz trochę mało czasu w tygodniu Powodzenia! 

Dziękuje za opinie lecz nie zgodzę się z jedną rzeczą, napewno nigdy nie przeklinałem na krzyku, a po za tym pisałeś, że nigdy mnie nie widziałeś na serwerze więc jak "niby" widziałeś, że przeklinam na czacie? Poza tym zmieniłem nick z Jacob261 na Kimo2757.

• Lubię to! 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy