Jump to content

[Propozycja] Nick podczas antyloga

pasztet1337xd
 Share

Recommended Posts

1. Mój nick: pasztet_winiary

2. Nazwa propozycji: widoczność nicków

3. Opis: Generalnie chodziłoby o to, by po zaatakowaniu kogoś zamiast wyświetlania się na czacie kogo zaatakowaliśmy, to po prostu na czas antyloga pojawiał się nad głową jego nick.

4. Dlaczego akurat to: Ponieważ w wielu sytuacjach by się to przydało (łatwiejsze zgłaszanie cheaterów oraz łatwiej można się dopatrzyć kogo właściwie zaatakowaliśmy). Propozycja moim zdaniem ma sens, w przeciwieństwie do niektórych mówiących o całkowitej widoczności nicków, co jest bezsensowne. Nicki dalej byłyby normalnie niewidoczne, po prostu w przypadku zaatakowania kogoś wszystko byłoby bardziej wyraźne i przejrzyste (dodam jeszcze, że przy obecnym systemie informacja kogo uderzyliśmy szybko znika, w przeciwieństwie do tego wymyślonego przeze mnie). Mam nadzieję, że moja propozycja się wam spodobała i chcielibyście coś takiego w grze.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy