Jump to content

[ODRZUCONE] Rekrut o budowniczego

karixQQ
 Share

Recommended Posts

1. Nick:karixQ

2. Imię:karol

3. Wiek:14

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl?od 1.14.4

5. Masz mikrofon i TS3?mam oraz discorda. 

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?tak jak w rekrutacji o helpera tak administrator technik

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)?od 2-10 godzin

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?tylko mutowany przez prowokowanie 

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?umiem ładnie budować mam w tym talent budowałem często spawny na serwerach itd. 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):

Mam na imię karol mam 14 lat gram w minecrafta 6 lat lubię sport i znam się na komputerach dobrze

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?tak

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś):miałem sky Block ale usunołem go i gram na innych trybach

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):nie robię ss budowli ale tu moje dc karixQ#6507 mogę zrobić budowle i wysłać 

14. W jakim stylu najczęściej budujesz? Najlepiej mi wychodzi właśnie spawny. 

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy