Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Weronika320

Weronika320
 Share

Recommended Posts

1. Nick: Weronika320
2. Imię: Weronika
3. Wiek: 13
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Prawie 2 lata już będą.
5. Masz mikrofon i TS3? Posiadam sprawne i gotowe
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak pełniłam i znam się już na tym bardzo dobrze.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 4h.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak za różne wulgaryzmy, ale teraz już to się nie zdarza. Miałam też jednego permanentnego, ale już się wszystko wyjaśniło.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem osobą, pomagającą innym. Często gram na serwerze i widzę jak wygląda to wszystko ze strony normalnego gracza. Mam dobrą znajomość z ortografią nie mam, żadnych problemów z pisanie zarówno szybko jak i dokładnie. Znam doskonale zasady gry i je przestrzegam, i upominam innych, aby też je przestrzegali. Znam doskonale tą grę, ale jak coś zapomnie od razu sprawdzam to co nie wiem. Nie zostawiam niczego na później. Jestem osobą z dużym humorem i kulturą, nie oceniam osób po okładce. Nie odpuszczam ludziom, nawet tym którzy mnie znają traktuje wszystkich tam samo. Według mnie nie powinno się nikogo faworyzować, ale potępiać. Mam dobre stosunki zarówno z graczami, ale też z administracją.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Zawsze najtrudniej siebie opisać  spróbuje zrobić to innym sposobem niż zawsze mam nadzieje że będzie lepiej.

Ogólnie-  Mam na imię Weronika i mam 13lat, mieszkam w okolicach Nysy. Mam małego psa rasy chow chow i mam plany z tą o to rasą.

Zdolności- Posiadam talent do uczenia się nowych rzeczy, nie mam problemu z nauką a nawet uczę się nadprzeciętnie. Gram na instrumentach i na nerwach. 

Charakter- Jestem osobą poważną, miłą sympatyczną i troskliwą ,ale nie mogę pominąć, że czasem jestem troszkę gorsza, ale to rzadko.

Marzenia- Chce założy hodowle psów zakwestionowaną w odpowiednich związkach , chce zwalczyć też pseudohandlowe. Udzielam się dobrowolnie w schroniskach, mimo młodego wieku. Oczywiście mam nadzieje też na helpera, a w przyszłości awanse

Mam nadzieje, że taka forma będzie dobra z opisem mnie bo myślę, że tak najłatwiej opisać siebie.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oj wiele razy.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera ToxicOcean, ale te poniżej są wymagane):

Obowiązkowe komendy:

- /w ban [nick] - blokujemy graczowi dostęp do wyspy odbanujemy komendą /w unban [nick]
- /w lider [nick] -  jeśli jesteśmy liderem wyspy oddajemy w ten sposób innemu graczowi  wyspy lidera
- /w reset -  resetujemy w ten sposób wyspe
- /w coop - vipy+ mogą dzięki temu na jakiś czas dodać innego gracza, ale po wyjściu usuwa mu się coop
- /w wartosc - sprawdzamy dzięki temu jaki ma dany blok wpływ na poziom wyspy
- /w usun - niestety nie ma, nowi gracze często myślą, że jest taka komenda, ale nie ma
- /pomoc wymiana - pokazuje jak się wymieniać, aby nie zostać oszukany
- /pomoc tabliczki (dokładny opis) - pokazuje dokładnie jak zrobić sklep [1 opcja], skup [2 opcja], przekierowuje nas na forum gdzie jest poradnik [3 opcja]
- /pomoc dropy (dokładny opis) - pokazuje listę na jaki poziom jest jaka szansa na jaki drop

Moim zdanie nie ma sensu wypisywanie każdej komendy po kolei, bo i tak  połowa to pluginy lekko zmienionej wersji. Ważna jest wiedza w głowie a nie pluginy.

Zdania są sympatyczne, ale popełniasz w nich bardzo... ciekawe błędy (m.in. pseudohandlowe =/= pseudohodowle; nadprzeciętnie =/= ponadprzeciętnie). Komendy - fajnie, że wypisałaś te obowiązkowe, ale w celu udowodnienia znajomości trybu warto wypisać ich jak najwięcej, czego tutaj brakuje. Nie jest to co prawda błąd, jeśli porównywać ze wzorem, jednak zawsze jest to w podaniach oceniane.

Spróbuj ponownie za jakiś czas.

Tymczasem na nie.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy