sonqer Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Witam szanowną administracje i szczęśliwego nowego roku. Chciałbym zgłosić ,że niedawno kupiłem sobie minecrafta premium niestety nie mogłem zalogować się na mój dawny nick SonqerYoutube ,a więc zrobiłem sobie nowe konto Sonqer. Gdy odpaliłem minecrafta myślałem że wszystko jest okej ale jest problem. NA crafted.pl musiałem zrobić sobie nowe konto ale nie moge się zajerestrować ponieważ mam brata pandazbambosem (1 konto) moja siostra zegarekczek (2 konto) i moje stare SonqerYoutube. I czy szanowna administracja mogła by jakoś dodać mi jeszcze jedno zajerestrowane konto? Z góry dziękuję za odpowiedź Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calif Posted January 1, 2021 Share Posted January 1, 2021 Napisz do administratora w wiadomości prywatnej i zgłoś w dziale Dzielenie IP, że grasz z rodzeństwem. Pamiętaj również, że sam możesz grać tylko na jednym koncie (SonqerYoutube lub Sonqer) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calif Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinigami Posted January 8, 2021 Share Posted January 8, 2021 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts