Jump to content

[PRZYJĘTE] [UnBan] Palgumee

Palgumee
 Share

Recommended Posts

1. Twój nick: Palgumee
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Najpierw MadPaul, potem Kasistar_, a na końcu Hugoo
3. Długość bana: Perm/Global
4. Data nadania bana: 2020-09-28
5. Wyjaśnienie: Używanie błędów i bugów, okradanie dużej liczby ludzi przez ramki
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? 

Witam i o zdrowie pytam,

Chciałbym dostać UnBana, ponieważ zrozumiałem że okradanie to nie jest dobry sposób na kaske  (4 miliony w 5 min i cała skrzynka podpisów) i nie jest to sprawiedliwe dla graczy bo oni się starają. Przemyślałem swoje zachowanie i już nie będę okradał graczy z majątku i tego typu rzeczy. Początkowo miała to być tylko jedna osoba, ale odwaliło nam od kaski i chcieliśmy więcej i więcej i doszło do momentu kiedy zaczęliśmy okradać nawet administrację  za co bardzo żałuję.   Ale moja kopuła (81 x 81 największa na serwerze) to już nie musiała być usuwana trochę cringe Droga Administracjo  :< spędziłem nad nią ponad 12 godzin z moim kumplem @Smoczek. Proszę o szybkie rozpatrzenie mojej prośby o UnBana na najlepszym serwerze w Polsce i EU. Lider EK i inni pozdrawiają i przepraszają za tak wielkie szkody na serwerze. Już nie będziemy tego robić.

• Lubię to! 1
  • Super 3
  • Haha 5
  • Przykro mi 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy