Jump to content

[PRZYJĘTE] [unBan] Mikoksik

Mikoksik
 Share

Recommended Posts

1. Twój Nick: Mikoksik

2. Nick osoby, która cię zbanowała: Cedisz

3. Długość Bana: Na zawsze

4. Data nadania bana: 2021-01-02

5. Wyjaśnienie: Cheaty (Xray)

6. Dlaczego chcesz dostać unBana?: Ponieważ grałem z koleżanką i stwierdziliśmy że pójdziemy kopać w tymczasowej bazie netheryt, więc zaczynamy kopać, ponieważ byliśmy na nie odkrytym przez nikogo innego chanku  po krótkiej chwili udało nam się znaleźć 1 zgliszcz, po ok. 5 minutach mieliśmy już razem 13 i byliśmy sami tym zdziwieni bo jeszcze tylko 2 razy w tak krótkim czasie wykopaliśmy aż tyle, nagle już chcemy kopać dalej a tu nagle dostajemy permanentnego bana, myślimy że to tylko żart albo błąd serwera ale okazało się że dostaliśmy bana (tylko czemu dostała koleżanka bo ona nie kopała tego nie wiem...) a głównym powodem czemu chcę dostać unBana jest to że to mój ulubiony server i źle się czuję z tym że dostaję bana za rzekomego xraya tylko to było po prostu szczęście, tłumaczenie brzmi strasznie ale tak było.

i jeszcze na koniec taki ss moich tekstur packów

Pozdrawiam Mikoksik i dziękuję za przeczytanie prośby.

tekstur packi.png

Bana dostałeś nie za ilość wykopanego netherytu, a za sposób jego zdobywania. Rozumiem szczęście, ale robienie tak dziwnych, krętych tuneli akurat do rud to już przesada.

Sam screen texturepacków nic nie da.

Mimo to bana skrócę do 2 tygodni. Pamiętaj jednak, że na przyszłość lepiej być szczerym w prośbie o UnBana 😜

Xte7CCI.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy