Jump to content

komunikat

yArcaii
 Share

Recommended Posts

Co jakiś czas, gdy gram na sve 1.15 wyrzuca mnie z serwera i pokazuje sie komunikat taki jak poniżej. Nie wiem, czy ktoś gra na moim nicku bez konta premium, czy ktoś odgadł moje hasło (w co wątpię). Prosiłabym o rozwiązanie problemu bo zaczyna to się dziać coraz częściej.

obraz_2021-01-02_165411.png

Edited by vamila
  • Super 1

Teraz, AdixsonYT napisał:

Tez tak miałem: raczej to jest zalogowanie na twoje konto ponieważ jest max. 1 proxy (jeden gracz na jednym nicku) jeśli myślisz że to nie może być włamanie spytaj się kogoś innego. Chociaż myślę że to włamanie. 

zmieniam hasło regularnie i jest naprawde mała szansa, że to włamanie ale dzieki

1 minutę temu, vamila napisał:

zmieniam hasło regularnie i jest naprawde mała szansa, że to włamanie ale dzieki

Tzn. ono nie musi się logować: wystarczy że wejdzie na serwer i nie musi się logować, od razu napiszę że już jest połączone proxy. (Testowane: zmieniłem launchera z Badlion (byłem na serwie) i wszedłem z oryginalnego to mi wywalilo z badliona :)

Teraz, AdixsonYT napisał:

Tzn. ono nie musi się logować: wystarczy że wejdzie na serwer i nie musi się logować, od razu napiszę że już jest połączone proxy. (Testowane: zmieniłem launchera z Badlion (byłem na serwie) i wszedłem z oryginalnego to mi wywalilo z badliona :)

a okej xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy