yArcaii Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 (edited) Co jakiś czas, gdy gram na sve 1.15 wyrzuca mnie z serwera i pokazuje sie komunikat taki jak poniżej. Nie wiem, czy ktoś gra na moim nicku bez konta premium, czy ktoś odgadł moje hasło (w co wątpię). Prosiłabym o rozwiązanie problemu bo zaczyna to się dziać coraz częściej. Edited January 2, 2021 by vamila 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adixson Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Tez tak miałem: raczej to jest zalogowanie na twoje konto ponieważ jest max. 1 proxy (jeden gracz na jednym nicku) jeśli myślisz że to nie może być włamanie spytaj się kogoś innego. Chociaż myślę że to włamanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yArcaii Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Teraz, AdixsonYT napisał: Tez tak miałem: raczej to jest zalogowanie na twoje konto ponieważ jest max. 1 proxy (jeden gracz na jednym nicku) jeśli myślisz że to nie może być włamanie spytaj się kogoś innego. Chociaż myślę że to włamanie. zmieniam hasło regularnie i jest naprawde mała szansa, że to włamanie ale dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adixson Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 1 minutę temu, vamila napisał: zmieniam hasło regularnie i jest naprawde mała szansa, że to włamanie ale dzieki Tzn. ono nie musi się logować: wystarczy że wejdzie na serwer i nie musi się logować, od razu napiszę że już jest połączone proxy. (Testowane: zmieniłem launchera z Badlion (byłem na serwie) i wszedłem z oryginalnego to mi wywalilo z badliona Link to comment Share on other sites More sharing options...
yArcaii Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 Teraz, AdixsonYT napisał: Tzn. ono nie musi się logować: wystarczy że wejdzie na serwer i nie musi się logować, od razu napiszę że już jest połączone proxy. (Testowane: zmieniłem launchera z Badlion (byłem na serwie) i wszedłem z oryginalnego to mi wywalilo z badliona a okej xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sztiwi Posted January 5, 2021 Share Posted January 5, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxidragon Posted January 9, 2021 Share Posted January 9, 2021 Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją, skontaktuj się z Administracją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts