Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] GreenBerryPL

_GreenBerryPL_
 Share

Recommended Posts

1. Nick: GreenBerryPL

2. Imię: Patryk

3. Wiek: 14 ( rocznikowo 15 )

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? od końca 2019r.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Niestety nie

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? mógł bym poświęcić na to 3-6h

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?  Tak byłem karany za flood , wulgaryzmy itp

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Ponieważ bardzo lubie budować , poświecam na to bardzo dużo czasu 

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Patryk mam 14 lat , mieszkam w wielkopolske w małym mieście Krotoszyn  . interesuje się rowerami typu - mtb , dh , dirt , czasami jeżdżę na hulajnodze wyczynowej . bardzo lubie grać w minecrafta i poznawać nowe znajomości . W przyszłości chciał bym pracować jako kierowca tira  ( typu wywrotka - laweta ) chciał bym sobie kupić kiedyś samochód BMW e36 lub e39 . 

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? tak kilka razy

12. Screeny/film swojej działki/wyspy z Crafted.pl (którą ty budowałeś/aś): Wyspa moja nie jest zbytnio za ładna , ponieważ robie ją na lvl wyspy a na freebuild nie gram .

13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz): 

14. W jakim stylu najczęściej budujesz? Lubie budować farme , magazyny , czasami ( jesli mi sie chce ) to buduje spawny , na innym serwerze miałem Budowniczego i budowałem pvp .

budo 1.png

budo 2.png

budo 3.png

Fajnie byłoby, gdybyś przed kropkami i przecinkami nie stawiał spacji, jeszcze nic w takim stopniu nie raniło moich oczu. Treściowo zdania w porządku, ale zapis rujnuję ogólną estetykę formy, przez co można odnieść mylne wrażenie na Twój temat. Koniecznie nad tym popracuj.

Co do budowli powiem krótko.

To co zaprezentowałeś mogłoby stanowić dekorację do budowli. Nie da się po tym w zasadzie wywnioskować nic odnośnie do Twoich umiejętności, poza tym, że nie wiesz, jakie umiejętności powinien posiadać budowniczy Crafteda.

Pooglądaj inne podania, poczytaj komentarze pod nimi. Obejrzyj budowle. Wbij na YT i popróbuj tutoriali. Poczytaj materiały od 3exu. Pobuduj. Naucz się World Edita.

Na nie.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy