Jump to content

Miejsce w reputacji [propozycja]

Eurion

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: Eurioon [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: możliwość zobaczenia miejsca reputacji.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: Gracz mógłby zobaczyć na którym jest miejscu w reputacji nie byłoby to jak Top 5 reputacji tylko gracz móglby zobaczyć to w swoim profilu.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Chyba sporo graczy ciekawi które ma miejsce tak jak mnie i myślę ze byłoby to ciekawe jedyny minus jest taki ze gracze by nabijali repki by być w TOP 5 bo będą widzieć ile im brakuje by być na 5 miejscu.[/font]

• Lubię to! 4

Jest topka z reputacją, a na jej podstawie łatwo zauważyć ile brakuje by się w niej znaleźć, wystarczy zerknąć na swój profil. Czy jest więc sens robić ogólny ranking punktów? Nie wiem czy gracze muszą widzieć, że są np. na 300 miejscu reputacji, zaczęłoby się jeszcze większe nabijanie. Neutral.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy