Jump to content

Chciałbym być helperem

DawidPolska1

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: DawidPolska1[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Dawid[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 14 lat[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Około 7 miesięcy. A profil na forum Chyba rok[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak mam[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie i bym  chciał spróbować [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helper? 1-3 godzin[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak byłem za flood na serwerze[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Bym chciał siebie sprawdzić w tej roli. Pomagam w tabliczkach i ox. Robię rolę Helpera nie raz. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Pomagał w komendach. Ogólnie pomagałbym[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): mam 14 lat. Chodzę do 2 gimnazjum. Moje hobby to granie na tym serwerze i granie w CS:GO. Jestem koleżeński Pomocny. Jestem wysoki Na swój wiek. Jestem dobry w co robię. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak przeczytałem[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: dodaje gracza do działki może grać na twojej działce kiedy jesteś offline[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: dodaje gracza do działki może grać tam kiedy jesteś online[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Połącza działkę w jedną dużą. Mogą tylko vipy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: banuje gracza na działce [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat:włącza się i wyłącza chat na działce. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dom: teleportuje gracza na swoją działkę[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /strefavip: teleportuje gracza na strefę VIP tam jest kowadło i enchant table.[/font]

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy