Jump to content

Zegnam

Guest djzigolack

Recommended Posts

Guest djzigolack

Odchodze ...  Fajnie tu jest ale.. mam fajny pomysl a odrazu ktos pisze ze to nabijanie postow bo mnie nie lubi.. szczegolnie pronoob.... to mnie bardzo wkurza.... wróce jak bedzie potrzeba..

Nie uważam że byłeś zły. Twoje wątki były bardzo przydatne. Tylko raz jak napisałeś wątek o świerzaki to illuminati to tak napisałem ponieważ bardzo dużo ludzi zna ten kanał a moim zdaniem tam powinno wrzucać tylko filmiki mniej znane ale fajne. Ten film nie był zresztą dla mnie taki śmieszny. A ty zrobiłeś z tego jakąś dramę i byłeś na mnie obrażony. Nie chciałem cię urazić. Przepraszam

No to pa...

Jeszcze o nabijaniu postów.

Czasem niektóre posty były trochę niepotrzebne, ale wiele było dosyć fajnych.

Jak zauważyłem w postach ProNoooba to w jego odpowiedziach w podaniach wszystko było na NIE.

Nie przejmuj się osobami które tak piszą.

Przemysł jeszcze to odejście.

Nie ma to jak zwalać winę na osobę, która ma rację. Ciągłe tworzenie wątków licząc, że na pewno wszystkie są super mega hiper i nabijanie postów. Nie zdziwię się jak wrócisz po paru dniach tak jak reszta, see ya.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy