frytek Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick:frytek[/font] [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji:maszynka[/font] [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: Po zakupie maszynki za ok. 10-20k stawiamy ją na działke i robi $ najpierw 1 na min po ulupszeniu 2 potem 4 itd w dodatku maszynka pracuje jak jej właściciel jest online jedno ulupszenie kosztuje 100$ potem 110 120 [/font] [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: bo dużo osób siedziby w fabryce i kopie po 2-4 h kopiąc[/font] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castorama Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Ten pomysł jest bez sensu. Ludzie siedzą w fabryce by zarabiać. A gdybyś kupił tą "maszynę" to by było za łatwo. Na nie. Ps: Chyba właśnie żeby ludzie pracowali w fabryce 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
disa123 Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 o to chodzi żeby gracze coś robili a tak ktoś zrobi tory na działce zostawi komputer na noc i przez całą noc będzie mu się nabijało Na Nie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rachx Posted October 6, 2017 Share Posted October 6, 2017 Na nie. Przecież to by było bez sensu, ludzie przecież kopią w fabryce a jak ktoś ma np 100k to przeciez bedzie za latwo.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhilipJuve Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Ale szybciej by się kopało w fabryce niż zarabiał by się kasę na takim czymś... Według mnie to jest w ogóle niepotrzebne. Jestem na NIE. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest djzigolack Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Gra by była za łatwa Na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soister Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Zbyt duże ułatwienie gry... Jestem na NIE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosmit Posted October 15, 2017 Share Posted October 15, 2017 Sam pomysł jest taki, no średni Gra stała by się zbyt łatwa czym szybciej by się komuś znudziła.. Na Nie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin [BPVP] Rommel Posted October 15, 2017 Admin [BPVP] Share Posted October 15, 2017 Bez sensu. Jest wiele sposobów na łatwe zarabianie. Na FB i tak jest super łatwo. Na Nie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Calif Posted October 16, 2017 Share Posted October 16, 2017 Pomysł ciekawy... Nie byłoby to za duże ułatwienie, gdyby tą maszynkę trochę zbalansować VEnder10, wątpię, by jakikolwiek rodzic pozwolił dziecku zostawić włączonego kompa na noc. Jak chcesz odwoływać się do logiki, musisz z tym bardzo uważać... Osobiście na tak, z małymi poprawkami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horuskowa Posted October 17, 2017 Share Posted October 17, 2017 Za duże ułatwienie Fabryka jest pobto by tam zarabiać Na nie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ninjajump Posted October 18, 2017 Share Posted October 18, 2017 Jestem na NIE Graczom by to ułatwiło grę i wtedy mniej było by na przykład na sur, albo w fabryce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonyre Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Za duże ułatwienie Na nie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troll121212 Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Na nie. Mamy już automatyczne farmy np. Na detektor dnia, nie wystarczy ci? Poza tym vipy moga afczyc i 10h afczenia z dwiema maszynkami ulepszonymi do 128/min to 153600 co pachnie p2w więc tym bardziej nie ma to sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KALA777PL Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 Siedziałam w fabryce kopałam bloki po 5h dziennie a teraz czuję satysfakcje z tego że mi się udało zarobić a nie tylko kupić lub ukraść maszynkę i mieć hajs za free. Na wielkie N>I>E 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grażyna_Żarko Posted October 21, 2017 Share Posted October 21, 2017 na nie... zarabianie byłoby wtedy za łatwe... to jest bez sensu ludzie mają siedzieć w fabryce żeby się też nie nudzili... i jeszcze raz na nie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FisterMen Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 [align=center] Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z administracją.[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts