Jump to content

[Podanie] Filex

Filex

Recommended Posts

[align=center]Nick : Filex[/align]

[align=center]Imię : Bartek[/align]

[align=center]Wiek : 16[/align]

[align=center]Od kiedy grasz na Crafted.pl (Freebuild) ? : od 2 miesięcy[/align]

[align=center]Masz mikrofon i ts? : Tak, Posiadam ts[/align]

[align=center]Pełniłeś kiedyś podobną funkcję? : Tak[/align]

[align=center]Ile poświęciłbyś czasu na funkcję helpera ? : 5 godzin dziennie , bądź więcej[/align]

[align=center]Czy kiedykolwiek byłeś karany na FreeBuild ? : Nie, nigdy[/align]

[align=center]Dlaczego mielibyśmy cię przyjąć? :  Jestem bardzo aktywny na servie FreeBuild. Mam cudowne pomysły i jestem kreatywny.[/align]

[align=center]Jestem bardzo miły i kontaktowy, ale również dosyć Wrażliwy ( to jakby moja wada ) . Moim ukochanym kolorem jest niebieski i wiadomo mi ,że Helperzy piszą na niebiesko. Bardzo mi zależy na tej funkcji ,lecz wiem ,że nie wszystko można mieć co się chce.[/align]

[align=center]Przyjemność sprawia mi Pełnienie obowiązków i Jazda konno (co teraz ważne nie jest.)[/align]

[align=center]Coś o sobie : Jak wspomniałem jestem Bartek. Mieszkam w województwie Pomorskim. Jak wspomniałem Moim ulubionym kolorem jest Niebieski ,ale jeszcze Zielony i biały. Moim hobby jest Jazda konno i opieka moim pieskiem ( nie zapominajmy o obowiązkach^^).[/align]

[align=center]Lubię oglądać w telewizji programy komediowe bądź programy ,,Szpital'' lub ,,Szkoła''. I chcę pomagać Graczom ;)[/align]

[align=center]Przeczytałeś regulamin ? : Tak! ;)[/align]

[align=center]Opisz komendy :[/align]

[align=center]/d zaufaj - Dajesz graczowi rangę zaufanego może budować na twojej działce nawet jeśli jesteś offline[/align]

[align=center]/d dodaj - Dajesz graczowi rangę zaufaj i może budować na twojej działce wyłącznie jeśli jesteś na servie[/align]

[align=center]/d polacz - sprawia ,że możesz połączyć 2 działki obok siebie ( Jest to dla Vip/Svip) Można połączyć też więcej niż 2 działki[/align]

[align=center]/d ban - Ta komenda sprawia ,że dany gracz nie może za nic wejść na twoją działke[/align]

[align=center]/d Chat - Włączasz Chat działki! Oh.. Chcesz znowu zwykły czat ? Wpisz tą komendę jeszcze raz ! I co? Wrócił? ;)[/align]

[align=center]/d kick - w odróżnieniu do /d ban Ta komenda sprawia ,że wyrzucasz danego gracza z działki.[/align]

[align=center]/d usuń - znudziła ci się twoja działka? Ta komenda sprawia ,że usuwasz twoją działkę . [Radze spakować ważne rzeczy ;^][/align]

[align=center]/d wyczyść - Czyścisz twoją działkę (Radze też zabrać ważne rzeczy bo zostaną usunięte)[/align]

[align=center]/d dom - jak dostać się na swoją działkę ? Wpisz tą komendę ;)[/align]

[align=center]/d auto - Jak kupić działkę spytasz? Już piszę! Wpisz tą komendę ale koszt to 500$ . I co magia ? Masz już działkę![/align]

[align=center]/d zajmij - Tą komendą możesz kupić WOLNĄ działkę na której właśnie stoisz Koszt 500$[/align]

[align=center]/konto - Jak sprawdzić ile masz kasy? Wpisz tą komendę ! Na start zawsze jest 300$[/align]

[align=center]/warpy - tą komendą możesz iść na jakiś warp np. Sklep[/align]

[align=center]/spawn - ta komenda teleportuje cie na spawn[/align]

[align=center]/d obok - pokazuje graczy na działce na której stoisz[/align]

[align=center]/d biom - znudził ci się twój biom? Więc zmień go za użyciem tej komendy![/align]

[align=center]/tpa nick - teleportuje się do danego gracza ( Oczywiście jeśli gracz się zgodzi wpisując /tpaccept )[/align]

[align=center]/d tp nick - przenieś się na działkę twojego znajomego! [/align]

[align=center]/d muzyka - możesz ustawić muzykę na twojej działce.[/align]

[align=center]/pay nick kwota - zapłać komuś jak chcesz ;)[/align]

[align=center]/kit start - dostajesz skrzynke z pakietem start ( dostępna raz na 1rok)[/align]

[align=center]/kit gracz - dostajesz zestaw gracza w tym kamienne narzędzia i pare ciastek :)[/align]

[align=center]/mute - wycisza gracza[/align]

[align=center]/msg - Wyślij do kogoś prywatną wiadomość![/align]

[align=center]/a - Czat administracji[/align]

[align=center]/invsee - możesz zobaczyć eq gracza[/align]

[align=center]/d info - pokaże ci info działki na której stoisz![/align]

[align=center]To by był na koniec mojego podania ^^ Mam nadzieje ,że się podoba ! ;)[/align]

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy