Jump to content

Podanie na Helpera :)

PawliszeQ

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: PawliszeQ[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Michał[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 16[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)? Od Początku Gdy go dodali[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? w Tygodniu 1-3 godz a w weekend nawet do 9 godz lub więcej[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak Używałem antyknocka na fb Ale obiecałem poprawe i słowa dotrzymuje[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem Pomocny i chce pomagac graczom. Podoba mi się funkcja którą pełnią Helperzy. Zazwyczaj w weekend Gdy wchodze Helperzy są tylko jakiś czas i nie zawsze są aktywni by pomagać. Mógłbym pomagać graczom Także w nocy kiedy jest mało osób a jakis gracz potrzebuje Pomocy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam Się Michał i mam 16 lat. Chodze do szkoły mundorowo-sportowej w Szczecinie. Moim Hobby jest Gra w piłkę ręczną a także nożną. Interesuje się informatyką. Moimi ulubionymi grami są Minecraft Cs:Go i Overwach ale najdłużej gram w MC[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w usun: Nie ma takiej komendy (jest /w reset która resetuje wyspe)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w zapros nick: Zaprasza gracza na wyspe[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w coop nick: Dodaje gracza do wyspy tylko kiedy założyciel jest online (Tylko Vip/Svip)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /report: Składa skarge do administracji lub Helperów online[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /w wykop nick: Wyrzuca gracza z wyspy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /skup (dokładna informacja): Na skupie można sprzedawać jak i kupować bloki i surowce np. cobel[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Roboto]- /w poziom : sprawdzasz jaki masz poziom wyspy [/font][/font]

[font=Roboto]- /w zadania lub /c - zadania wyspy, dzięki którym wzrasta poziom wyspy,[/font]

[font=Roboto]- /kick - wyrzuca gracza z serwera,[/font]

[font=Roboto]- /mute - wyciszasz gracza, np. Za obrazę administracji lub za spam na msg,[/font]

[font=Roboto]- /strefavip - teleportuje do strefy vip,[/font]

[font=Roboto]- /fly - włącza latanie (komenda tylko dla SVIP oraz wyżej)[/font]

[font=Roboto]- /w - Teleportuje cię na wyspę lub jeśli jej nie masz, tworzy ją,[/font]

[font=Roboto]- /w ban - banuje gracza na wyspie,[/font]

[font=Roboto]- /w unban - odbanowywuje gracza na wyspie,[/font]

[font=Roboto]- /w biom - ustawiasz biom na wyspie,[/font]

[font=Roboto]/feed -[/font][font=Roboto] uzupełnia głód (komenda dostępna tylko dla VIP/SVIP),[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Roboto]- /ulecz - [/font][font=Roboto]uzupełnia pasek zdrowia oraz pasek głodu (komenda tylko dla VIP/SVIP)[/font][/font]

• Lubię to! 5

Nie jest to może jednoznaczna ocena, ale gracz wczoraj ciągle mnie prosił o ocenienie podania, co jest nader uciążliwe. Nie wiem ile pomagasz, nie siedzę często, ale przez to proszenie jestem na nie.

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy