Jump to content

Podanie o Helpera

Guest Harknes123

Recommended Posts

Guest Harknes123

[font=Roboto]1. Nick : Harknes123[/font]

[font=Roboto]2. Imię : Maciek[/font]

[font=Roboto]3. Wiek : 13 lat[/font]

[font=Roboto]4. Ile czasu gram na serwerze ? 3-4 godzinki.[/font]

[font=Roboto]5. Czy byłem karany na serwerze crafted.pl ? Nigdy w życiu![/font]

[font=Roboto]6. Czy kiedykolwiek byłem helperem lub kimś ważnym na serwerze ? Nie, maże o tym żeby w końcu był helperem i bym pomagał graczom.[/font]

[font=Roboto]7. Jak trzeba się zachowywać na serwerze : nie pisać brzydkich słów na czacie, nie kraść itemów jak ktoś doda do działki, groźby są zakazane, zakaz używania skinów administracji, reklamowanie stron www jest zabronione, obrażanie helperów jest karalne, nie można oszukiwać, zakazany jest spam, flood oraz pisanie wielkimi literami (pisanie tzw. "Caps Lockiem" tylko z umiarem).[/font]

[font=Roboto]8. Oczywiście oglądam Dealereq.[/font]

[font=Roboto]9. Także mam kanał na yt nazwy nie podam bo kanał nie ma miliona subów lecz kilkanaście. Zacząłem nagrywać od 8 września więc niedawno była rocznica kanału. Jestem skromnym człowiekiem i bardzo miłym, lecz kiedy się zdenerwuje to cały świat się wali nie no żartuje. Chodzę do 6 klasy dlaczego nie do gimnazjum ? ponieważ kiedy byłem mały mama dała do młodszej klasy.[/font]

[font=Roboto]Dobra rozgadałem się  [/font]tongue.png[font=Roboto] [/font]

[font=Roboto]10. Opisz komendy swoimi słowami ( najważniejsze komendy ).[/font]

[font=Roboto]/d dodaj nick : gracz może budować na twojej działce i otwierać skrzynki, tylko gdy właściciel jest na serwerze.[/font]

[font=Roboto]/d zaufaj nick : gracz może budować i otwierać skrzynki zawsze, nawet jeśli nie ma właściciela na serwerze.[/font]

[font=Roboto]/d ban nick : wtedy gracz nie może wejść na twoją działkę.[/font]

[font=Roboto]/d biom : otwiera menu wyboru biomu na działce, na której stoisz.[/font]

[font=Roboto]/tpa nick : teleportujesz się do danego gracza.[/font]

[font=Roboto]/d auto : kupuję się losową działkę za kwotę 500$.[/font]

[font=Roboto]/d zajmij : kupuje się działkę, na której stoisz ( o ile nie jest już zajęta ) za 500$.[/font]

[font=Roboto]/d tp nick : teleportuje na działkę gracza, np. /d tp Harknes123 [/font]

[font=Roboto]/d dom : teleportuje na swoją działkę.[/font]

[font=Roboto]/d muzyka : wybierasz muzykę którą chcesz słuchać na swojej działce.[/font]

[font=Roboto]Ps. Opis pisałem godzinę, ale myślę że było warto.[/font]

[align=center]biggrin.png  Dziękuje z góry , proszę z dołu  zostaw plusika  biggrin.png[/align]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy