Jump to content

Podanie o Helpera

Maksymilian

Recommended Posts

1 Nick 4d4c56d

2 Imię:Maksymilian

3 wiek:13 [nie zaszkodzi spróbować :D]

4 Od kiedy grasz na Crafted.pl  (FreeBulid) : ok. miesiąc

5 Masz mikrofon i TS3? : posiadam

6 Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcje? tak pełniłem funkcje mini admin na serwerze SkyBlock

7 Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? od 2 do 3 godzin

8 Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? nigdy nie byłem karany na  TS3, forum ani serwerze.

9 Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?

Bardzo lubię pomagać innym osobom na serwerze  jak czegoś nie wiedzą.Bardzo często robię różne eventy lub tego typu imprezy a ranga Helper dałaby mi więcej możliwości do ich organizowania.. Bardzo dobrze się uczę jestem przewodniczącym klasy.Ortografie też bardzo dobrze znam. Pani od polskiego bardzo mnie lubi i często chwali. Nie lubię bardzo głośnych awantur, bardzo często w szkole się przepychają albo robią inne głupoty strasznie mi to przeszkadza.Lubię ład i porządek.Zawsze po nauce jak wracam do domu odrabiam pracę domową i wbijam na Crafteda.:)

10. Witam mam na imię Maksymilian mam 13 lat bardzo dobrze się uczę.Moją pasją jest informatyka. Moje ulubione przedmioty w szkole to : wf, informatyka, muzyka i plastyka.Bardzo chcę zacząć przygodę z YT i będę otwierał własny kanał. Bardzo podziwiam innych którzy nagrywają.Po raz kolejny zostałem przewodniczącym klasy z czego bardzo się cieszę.

11. Przeczytałeś/as regulaminy? oczywiście .

12. /d zaufaj - danie graczowi możliwości budowania otwierania skrzynek podczas jego nieobecności

/d dodaj - danie graczowi możliwości budowania otwierania skrzynek jedynie podczas jego obecności

/d połącz - możliwość połączenia działek w jedną dużą , gdy działki są obok siebie możliwość dostępna tylko dla vip SuperVip

/d ban - zabranie możliwości wejścia graczowi na działkę

/d chat - pisanie tylko na czacie działki tylko osoby stojącej na działce

/d anuluj - umożliwić graczowi wejście na działkę na której został zbanowany

/d tp - teleportuje na działkę gracz jakiego chcemy

/d auto - pobiera z konta $500 i teleportuje cię na twoją nową działkę

/d zajmij - kup wybraną działkę na której stoisz

/d rozłącz - rozdziela działki połączone komendą /d połącz

/d biom - wybierz biom dla twojej działki na której stoisz

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy