Jump to content

Rekrutacja na Helpera (Poprawiona :D)

XFeartyy

Recommended Posts

[font=Consolas]1. Nick:XFeartyy

2. Imię: Dawid

3. Wiek:12

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Odkąd dealer o nim nagrał odcinek (Czyli z Rok)

5. Masz mikrofon i TS3? Mam

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Raczej nie ale jestem vip na innych serwerach i mam doświadczenie bo rozmawiam z innymi helperami i widze za co banują

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2 lub 3 godz zwykle

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie nigdy czasem zgłaszam jak cos lub ktoś robi cos zlego[/font]

[font=Consolas]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Jestem bardzo ogarnięty w mc biggrin.png  gram juz 5 lat i ogolnie lubie ogladac roznych youtuberow nagrywajacych gre Codziennie spędzam dużo godzin w minecrafcie na crafted i nie tylko. Jestem młody wiec mam duzo czasu dla crafted a nie na nauke xD Ogolnie mam dobre kontakty z aministracja crafted.pl Wiem moje szanse sa znikome i wogole lepiej zrezygnuje ale kto próbuje nie żałuje xD

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem z podkarpacia i bardzo lubie minecraft. Mieszkam kolo Krosna na wsi. Często gram w minecraft jak się nudze. Ogolnie nie mam problemów z ortografia(z dyktand mam 6 xD) Wiem ze mam tylko 12 lat ale mysle ze się nadaje. Można się ze mna też kontaktować przez np. hangouts lub Messengera. (Mogę wyslac dane na prywatna wiadomość)

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Pewnie, Na Początku gry ale teraz przed pisaniem tego tez przeczytałem xD

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):

- /d zaufaj: Dodaje gracza do działki- Może robic cos kiedy chce na dzialce

- /d dodaj: Dodaje gracza do działki - Może robic cos tylko jak jest wlasciciel

- /d polacz: Laczy 2 lub więcej działek ze sobą (Vip i SVip)

- /d ban: Banuje gracza z działki. Nie może na nia wejsc

- /d chat: Wlacza się chat którego używasz tylko na działce jakiejś osoby i ci z działki tylko slysza[/font]

[font=Consolas]- /d kick: Wykopuje gracza z dzialki[/font]

[font=Consolas]- /d auto: Daje ci losową dzialke[/font]

[font=Consolas]- /d zajmij: Zajmujesz dzialke (Nie Kogos) Na której stoisz[/font]

[font=Consolas]- /d tp nick: Tepasz do kogos na dzialke[/font]

[font=Consolas]- /d usun: Usuwa dzialke[/font]

[font=Consolas]- /d ocen: Oceniasz dzialke[/font]

[font=Consolas]- /konto: Sprawdzasz ile masz pieniędzy[/font]

[font=Consolas]- /spawn: - Tepasz na spawn[/font]

[font=Consolas]- /lobby: - Idziesz na lobby wybierania skyblock lub freebuild[/font]

[font=Consolas]- /surowce2: - "Idziesz na mapke survivalowa"[/font]

[font=Consolas]- /farma: - Możesz tu zabijac zwieraztka za free[/font]

[font=Consolas]- /fabryka: - Idziesz do fabryki i tam zarabiasz[/font]

[font=Consolas]- /d pomoc: Uzyskujesz pomoc do dzialek[/font]

[font=Consolas]- /lowisko: Lowisz tam rybki[/font]

[font=Consolas]- /sklep: Tu możesz cos kupic[/font]

[font=Consolas]- /skup: Tu możesz cos sprzedać[/font]

[font=Consolas]- /targ: Możesz kupic cos od graczy biggrin.png[/font]

[font=Consolas]Jest to Moje 2 podanie które poprawiłem :) [/font]

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy