Jump to content

podanie o helpera FB [mkzxd]

mkxd

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: mkzxd[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Michał[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:11[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? tydzień po rozpoczęciu serwera.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Mam mikrofon, discord i TS3[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? tak na kilku mniejszych serwerach.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 1-5 godzin w wolne więcej.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak dostałem trochę mutów i bana za próbowanie zabijania na działce (nikogo nie zabiłem nie wiem czemu chciałem tak robić..) [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Byłem helperem na kilku innych serwerach. Myślę że poradziłbym sobie z pełnieniem tego obowiązku. Moja ortografia jest 8/10 staram się nie popełniać błędów. Dużo graczy kojarzy mnie z FB. Jestem aktywny na forum i FB. Czuje że sobie poradze :)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Tak jak napisałem jestem Michał, interesuję się piłką nożną (w którą gram prawie 4 lata) i grafiką komputerową. Lubię z przedmiotów szkolnych matematykę, WF i informatykę. Gdy mam wolny czas to spędzam go albo na świeżym powietrzu lub na komputerze(gram albo w minecraft lub LeagueOfLegends.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? przeczytałem wszystkie regulaminy po 3 razy.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Dodajesz gracza do działki ale może on budować zarówno jak jesteś online i offline.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Dodajesz gracza do działki ale może on budować tylko gdy jesteś online.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Połączasz działki (koło siebie) albo 2 działki(vip) lub 4 działki (svip).[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Banujesz gracza na swojej działce nie może on już na nią wejść.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Włączasz czat na swojej działce gracza którzy nie są na twojej działce nie mogą wiadomości zobaczyć[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /konto: Wchodzisz w menu gdzie masz ile masz monet.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d tp nick: teleportujesz się na działkę jakiegoś gracza np. MagicznegoVerusa.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dom: teleportujesz się na swoją działkę.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /sklep: teleportujesz się do sklepu gdzie możesz kupić różne itemki.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /skup: teleportujesz się do skupu gdzie możesz sprzedać swoje itemki.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /targ: teleportujesz się do sklepów graczy możesz tam założyć i swój ;)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d kick nick: kikujesz gracza ze swojej działki może on ponownie na nią wejść.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d biom: menu wybrania biomu na swoją działkę.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d info: wszystkie informacje o twojej działce (kto jest dodany itd.)[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d auto: kupujesz losową działkę na serwerze za 500$[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zajmij: kupujesz działkę na której (musi być ona nie zajęta).[/font]

- /pay nick kwota: wysyłasz kwotę ze swojego konta dla jakiegoś gracza.

--------------------- Dziękuje za poświęcenie kilku minut na rozpatrzenie mojego podania.----------------

• Lubię to! 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy