Jump to content

Nowa zasada w regulaminie

Lady_Vantoy

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Twój nick: Lady_Vantoy[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Nazwa propozycji: Zasada w regulaminie o treści 'Zabrania się kopiowania cudzych budowli.'[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Opis: W regulaminie powinna się pojawić owa zasada, która zabrania użytkownikowi kopiowania cudzych budowli z ich działek.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Dlaczego akurat to: Otóż parę (Nawet parenaście) godzin budowałam wielki dom, żeby wyglądał niesamowicie. Nie grałam dwa dni, a gdy weszłam na serwer, na działce obok stał DOKŁADNIE identyczny dom. Takie kopiowanie nie powinno być dozwolone, jest to strasznie frustrujące dla twórcy, który męczył się godzinami, a ktoś to bezczelnie zbudował u siebie. Takie kopie powinny być usuwane.[/font]

• Lubię to! 3

To jest bez sensu.

To jest FB.

A nie jakieś konkursy gdzie wszystko musi być autorskie.

Każdy może budować to co chce (W granicach przyzwoitości oczywiście).

Jestem na Nie.

Kopiowanie domu jeden do jednego chyba nie jest w "granicach przyzwoitości". Jestem na tak

• Lubię to! 2

Bezsensowne ponieważ starczy iż gracz, który "kopiuje" zamieni 1 blok i to już nie jest ta sama budowla. Jestem na NIE.

To wciąż jest kopiowanie xD rozumiem inspirowanie się czy coś domek z innej działki, ale nie stawianie identycznego domu obok

• Lubię to! 1

No ok, dwa zastrzeżenia:

-Jak to sprawdzisz? Mogę być od Ciebie oddalony o 500 działek i zbudować ten sam dom, ktoś inny może być o 650 - tym bardziej nie dasz rady :P

-Kopiowanie czyjeś pracy nie jest zakazane, co najwyżej chamskie. Jak nakreślono wyżej, jest to serwer Freebuild i każdy buduje to, co jego chory umysł sobie zażyczy.

Neutral

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy