Jump to content

[budowniczy]danioxd11

danioxd11

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick:danioxd11[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię:daniel[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek:14 lat[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL? od maja[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? nie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na budowanie (jeśli będzie potrzeba wybudowania czegoś)? 2-3h[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? tak do stałem ban na 6h za okradnięćie gościa który mnie wcześciej okradł i pare mutów.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1.umiem ładnie budować a najlepiej w stylu modern. [/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2.mam dobry kontakt z adminami, helperami.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3.bardzo lubię budować sprawia mi to ogromną przyjemność..[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4.znam zasady ortografii i interpunkcji.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5.chciałbym spróbować jak to jest byc budowniczym.[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań)[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Mam na imię Daniel Mam 14 lat i mieszkam w małym miasteczku na Śląsku Cieszyńskim. Uczęszczam do drugiej klasy gimnazjum w dębowcu. Moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest geografia, ponieważ bardzo lubię wiedzieć co jest gdzie położone oraz jak nazywa się dane miasto [w pierwszej klasie miałem 6 ]. W wolnych chwilach gram w minecraft. Moim hobby jest motoryzacja, mam nawet 2 quady oraz jednego crossa.[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Screeny/film swojej działki z Crafted.PL (którą ty budowałeś/aś):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]13. Screeny budowli, które wybudowałeś/aś (pochwal się jak budujesz):[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]14. W jakim stylu najczęściej budujesz? modern[/font]

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy