Jump to content

Rekrutacja na: Helper SkyBlock

Milkasz

Recommended Posts

1. Nick: Milkasz

2. Imię: Kinga

3. Wiek: 12

4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (SkyBlock)?: Od początku stworzenia tego trybu.

5. Masz mikrofon i TS3?: Tak, mam.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję?: Nie, nigdy.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera?: W tygodniu 1-2/3 godziny, a w weekend 5-8 godzin.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?: Nie, nigdy nie byłam karana.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)?: Bardzo lubię pomagać innym graczom, a szczególnie tym nowym, którzy mogą bardzo mało rozumieć z regulaminu SkyBlock'a. Zależy mi bardzo na dobrej opinii od graczy, ponieważ nie chcę aby uważano mnie za złą i wulgarną. Nie popełniam błędów ortograficznych, a jak już to rzadko. Przypatruję się pracy Helperów codziennie i bardzo mnie zainteresowała dlatego napisałam to podanie. Warto spróbować! :D

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Kinga i mam 12 lat. Moim hobby jest rysowanie, przerabianie zdjęć i ogólnie takie artystyczne rzeczy związane z malowaniem, rysowaniem. Najczęściej mój czas wolny spędzam na Crafted na SkyBlock'u. Gram w różne gry ale jednak najwięcej czasu poświęcam klockom. Nigdy nie przeklnęłam, nigdy. Wszyscy mi mówią, że jestem cichutka jak myszka, dobra, sprawiedliwa, cicha... Lubię słuchać ludzi i jak coś opowiadają o swoim życiu. Lubię im w złych chwilach poradzić, pomóc.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy?: Oczywiście! Przecież to jest bardzo ważne...

12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):

- /w usun: Taka komenda nie istnieje. Komenda o podobnym skutku to /w reset. Resetuje ona całą wyspę do stanu początkowego.

- /w zapros nick: Zaprasza wybranego przez nas gracza do swojej wyspy.

- /w coop nick: Dodaje wybraną przez nas osobę do naszej wyspy lecz dodany gracz może na wyspie funkcjonować tylko kiedy właściciel wyspy jest online. ^Tylko dla VIP i SVIP^

- /report: Jeżeli ktoś zachowuje się nie stosownie do regulaminu, a żaden członek administracji tego nie widzi można użyć komendy /report, wtedy administracja online dostaje naszą wiadomość.

- /w wykop nick: Jeśli nie chcesz już aby dany gracz prowadził z Tobą wyspę, możesz go z niej wyrzucić, usunąć za pomocą tej komendy.

- /skup (dokładna informacja): Po wpisaniu komendy /skup automatycznie przenosi nas do miasteczka zbudowanego z kilku domów, w których znajdują się różne itemy, które możemy zakupić i w niektórych przypadkach sprzedać. Każdy domek ma inny motyw np. nether, surowce, barwniki itp.

- /wyspa: Teleportuje gracza na swoją wyspę, jeśli jej nie posiada, tworzy ją. (Do teleportowania się na swoją wyspę służą jeszcze komenty takie jak: /wyspa dom, /w dom, /is, /island)

- /w biom: Otwiera menu z wszystkimi dostępnymi biomami dla wyspy.

- /w poziom: Automatycznie zostaje obliczona ilość bloków na wyspie i dopasowany do niej poziom wyspy.

- /w top: Otwiera na czacie listę graczy posiadających 10 najlepszych wysp na serwerze.

- /w menu: Otwiera menu wyspy.

- /w druzyna: Otwiera listę z osobami dodanymi na wyspę.

- /w spawn: Ustawia miejsce spawnu na wyspie (służy do tego jeszcze komenda /w ustawdom)

- /w akceptuj: Akceptuje otrzymane zaproszenie do wyspy.

- /w odrzuc: Odrzuca otrzymane zaproszenie do wyspy.

- /w dropy: Otwiera menu z wyznaczonymi dropami na wyznaczony poziom wyspy.

- /w lider : Wyznacza nowego właścicielka wyspy.

- /msg : Piszesz prywatną wiadomość do wybranego gracza.

- /w ban : Zabiera możliwość wyznaczonemu graczowi teleportowania się na naszą wyspę.

- /w unban : Zwraca możliwość wyznaczonemu graczowi teleportowania się na naszą wyspę.

- /w uncoop : Odbiera możliwość wyznaczonemu graczowi funkcjonowania na naszej wyspie. (Kiedy jesteśmy online oraz offline. Po wpisaniu tej komendy nie może w ogóle funkcjonować)

- /w odwiedz : Odwiedza wyspę danego gracza tylko jeśli ma on postawioną tabliczkę [WITAJ]. (Służy do tego również komenda /w tp )

- /tpa : Wysyła prośbę z teleportowaniem się do danego gracza.

- /warpy: Otwiera listę wszystkich miejsc na serwerze.

- /konto: Pokazuje ile mamy oszczędności na serwerze. (Służy do tego również komenda /money)

- /sklepy: Otwiera menu z wszystkimi sklepami, do których można się przeteleportować.

- /mute : Wycisza danego gracza z powodów złego zachowania.

- /spawn: Teleportuje nas na spawn trybu SkyBlock.

- /fly: Pozwala nam latać ^Tylko dla VIP i SVIP^

- /ulecz: Ulecza nas i uzupełnia głód ^Tylko dla VIP i SVIP^

- /kit: Otwiera menu z dostępnymi dla Ciebie kitami.

- /strefavip: Teleportuje nas do strefy VIP ^Tylko dla VIP I SVIP^

- /feed: Uzupełnia głód ^Tylko dla VIP i SVIP^

Mam nadzieję, że tyle wystarczy i, że rozpatrzycie moje podanie. <3 :)

Nigdy nie widzialem... A co za tym idzie prawdopodobnie nie ponagasz...

Komend duzo i to na +

Neutral...

To, że nie możemy się spotkać, nie oznacza, że nie pomagam. A szkoda. Naprawdę staram się pomagać jak największej ilość osób na serwerze... :-/

Nie widziałem ciebie jeszcze, ale widać że się starasz.

Tylko tytłumacz mi proszę to -

https://zapodaj.net/c9c96b768bdc7.png.html

Neutral.

Oczywiście, wytłumaczę.

Gracz @Gaara napisał na Shoutbox'ie na Forum, że napisał podanie o Helpera. Ja napisałam, że również napisałam to podanie i poprosiłam tego gracza, aby zobaczył. (Nie zmuszałam go. Napisałam tak, aby @Gaara myślał, że to jest prośba, której oczywiście nie musi wykonać.) Jeśli chciałby to by zajrzał. Ja również znalazłam jego podanie i przeczytałam bo dlaczego nie skoro prosiłam o to jego? Nie chciałam mu rozkazywać. To co napisałam miało być tylko do @Gaara. Nie prosiłam o to innych użytkowników np. @joanna94, @MistrzuS i innych. To prośba jednorazowa, której nie potrzeba realizacji. Ale przepraszam, jeśli źle zrobiłam, a tak pewnie się stało. To się więcej nie powtórzy.

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy