Jump to content

[Podanie] Xerdon

P0SS3SIVE

Recommended Posts

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: Xerdon[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: Kamil[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 12 lat[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? no nwm chyba już 3 miesiące[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie[/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? z 3 godz.[/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Nie[/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? [/font][/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Bardzo lubię pomagać, na serwerze może nie widać tego, ponieważ staram się w miarę możliwości pomagać na /msg, aby nie robić spamu. Jestem typem spokojnego człowieka, nie lubię wdawać się w kłótnie. Mam świetnie ogarniętą ortografię, w szkole Pani od języka Polskiego uważa mnie za wzór dla klasy. Często bywam na serwerze, może nie udzielam się za często na chacie, ale gram co najmniej 3 godziny dziennie (czas ten uległby wydłużeniu, gdyby była taka potrzeba na przykład dostałbym się na helpera).[/font][/font][/font][/font][/font]

[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań):[/font][/font][/font][/font][/font]

[font=ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif]Nazywam się Kamil i mam 12 lat. Moim ulubionym zwierzęciem jest pies, ostatnio zaadoptowałem jednego szczeniaczka, którego nazwałem Puszek Bardzo lubię kolor Niebieski, ponieważ niektórzy mówią że jest mi w nim do twarzy. Uwielbiam uczyć się języka angielskiego. Moim marzeniem jest kiedyś polecieć do Wielkiej Brytanii lub do USA. Moje hobby to śpiewnie.[/font]

[font=ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font][/font]

[font=ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):[/font][/font][/font]

[font=ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: gracz, którego nick wpiszemy (/d zaufaj [nick]) może budować i otwierać skrzynki zawsze, nawet jak właściciela działki nie ma na serwerze,[/font][/font]

[/font][/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: gracz, którego nick wpiszemy (/d dodaj [nick]) może budować i otwierać skrzynki, tylko gdy właściciel działki jest na serwerze,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: łączy działki jednego gracza, które są obok siebie, komenda dostępna tylko dla Vip i SuperVip na minimum 30 dni,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: gracz, którego nick wpiszemy (/d ban [nick]) nie może wejść na naszą działkę, na której go zbanujemy,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: włącza/dezaktywuje chat działki (tylko osoby stojące na danej działce widzą wiadomości),[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d anuluj: gracz, którego nick wpiszemy (/d anuluj [nick]) przestaje być zaufany, zbanowany lub dodany do działki,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d tp: teleportuje na działkę gracza, którego nick wpisaliśmy (/d tp [nick]),[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d auto: kupuje się losową działkę za kwotę 500$,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zajmij: kupuje się działkę, na której się stoi (o ile nie jest już zajęta) kosztem 500$,[/font][/font]

[font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d rozlacz: rozdziela działki połączone komendą /d polacz, komenda dostępna tylko dla Vip i SuperVip na minimum 30 dni,[/font][/font]

[font=ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace][font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d biom: otwiera menu wyboru biomu na działce, na której stoimy.[/font][/font][/font][/font][/font]

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy