figo167 Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]1. Nick: figo167[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]2. Imię: przemek[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]3. Wiek: 15 lat[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]4. Od kiedy grasz na Crafted.PL (FreeBuild)? Od początku tej edycji [/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]5. Masz mikrofon i TS3? Tak[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak [/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? 2/3 h [/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum lub TS3 Crafted.PL (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Dostałam 2 razy mute [/font][/font] [font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? "Prawie" każdy mnie zna z Crafteda. Jestem osobą pomocną. Administracja raczej mnie "zna". Bardzo często mi się zdarza, że żadnej administracji nie ma na serwerze i w takich sytuacjach pomagam innym gdy o coś się pytają. Na forum czasami jestem a czasami nie[/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Mam na imię Adrianna chociaż każdy mówi na mnie Ada. Mam 14 lat i mieszkam w okolicach Warszawy. Praktycznie całe dnie siedzę na YT, ponieważ jestem małym początkującym YuoTuberem. Interesuje się Technologią oraz piłką nożna. Jako jedyna z klasy kocham grać w gry komputerowe, czasami jestem lepsza nawet od chłopaków. Z ortografią radzę sobie raczej dobrze.[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy działek, ale te poniżej są wymagane):[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d zaufaj: Właściciel działki jak wpisze tą komendę to gracz może na niej budować i korzystać z wszystkiego bez obecności Właściciela[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dodaj: Właściciel działki jak wpisze ta komendę to gracz może na niej budować i korzystać z wszystkiego ale gdy Właściciel jest obecny na serwie[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d polacz: Łączy 2-4 działki dostęp do tej komendy ma Vip i sVip[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d ban: Właściciel działki banuje gracza na swojej działce, Gracz nie może na nią wejść[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d chat: Chat widoczny jest tylko gdy jesteś na działce[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d kick: Właściciel wyrzuca gracza ale Gracz może na nią i tak wejść[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d rozlacz: Rozłącza działki które przedtem połączył. Dostęp do tej komendy ma Vip i sVip[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d muzyka: Ustawia wybraną muzykę na swojej działce[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d info: Wyskakuje informacja o działce [/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d biom: Ustawia wybrany przez siebie biom na działce[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d anuluj: Właściciel działki anuluje gracza na swojej działce (jak ma bana to dostaje unbana, gdy dodany to go usuwa itd)[/font][/font] [font=Roboto][font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]- /d dom lub /p h: Teleportuje się na swoją działkę [/font][/font] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Australiaa_ Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Nie pomagasz... Neutral Link to comment Share on other sites More sharing options...
kleomorda Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Na nie Dlaczego? http://crafted.pl/showthread.php?tid=5533 Podania można pisać co 2 tygodnie .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neonyre Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Widuję rzadko. Nie pomaga. http://crafted.pl/showthread.php?tid=5533 co to? Na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soister Posted October 8, 2017 Share Posted October 8, 2017 Nie widziałem nigdy... Neurtal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Globalny xKarollagow Posted October 9, 2017 Admin Globalny Share Posted October 9, 2017 [align=center] Jeżeli się z tym nie zgadzasz, skontaktuj się z administracją.[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 [align=center] Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zreportuj ten post.[/align] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts