Jump to content

Helper obraża gracza

Guest

Recommended Posts

Jestem MinecraftoSeba

Oskarżony Helper joanna94

Data zdarzenia 08.10.2017

Dowody na to wskazują że Helper joanna94 chcę kopnąć  wiecie gdzie

Kiedy Helper joanna94 zobaczyła ten post to mówi mi że nono brawo MinecraftoSeba (Czyli ja) skarżysz na mnie! nie stety nie udało mi się zrobić screenshota kiedy to napisała. :(

Wzór...

[align=center]EMeKocQ.jpg

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zreportuj ten post.[/align]

[align=center]LGE66Tg.jpg

Masz 24h na poprawę![/align]

[align=center]

Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zreportuj ten post.[/align]

Poprawiłem ten post

Tak jak wypowiedziała się @wiktoria_sroka, do której było to kierowane, nie uraziłam jej, to było w formie żartu. Nie użyłam wulgaryzmów ani innych obraźliwych słów więc nie widzę powodu napisania tego. Jeśli Ty poczułeś się urażony @MinecraftoSeba to bardzo Cię przepraszam.

• Lubię to! 2

Nie było to prowadzone w zły sposób. Bylo to w formie żartów i osoba do której ten tekst byl kierowany nie została urażona i również wziela to w formie żartu i  z tego co wynika nie ma zamiaru ja oskarżać. A to ze joanna napisała do ciebie ze 'nono skarżysz na mnie' nie widzę w tym nic złego nawet w miarę zabawne. Dlatego proponuje tutaj podanie sobie razem dłoni na zgodę.

• Lubię to! 5

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy