Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] sawek987

sawek987

Recommended Posts

1. Nick: sawek987

2. Imię: Maciej

3. Wiek: 11 lat

4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od roku.

5. Masz mikrofon i TS3? Tak, oraz discorda.

6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję na obecnym silniku forum? Nie.

7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Moderatora Forum? 4godz - 7godz.

8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Byłem wyciszony na serwerze extreme 1.14.4 na 12 godz.

9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? A więc tak, lubię pomagać ludziom i jestem bardzo cierpliwy. Mam nowy komputer, który jest bardzo dobry, nową klawiaturę oraz nową myszkę, dzięki czemu mogę szybko interweniować. Umiem bardzo szybko pisać i czytać pomimo małego wieku. Myślę że czas na pełnienie tego obowiązku jest długi a nawet może być jeszcze dłuższy.

Chciałbym dołączyć do grona administracji ponieważ chcę wam pomagać w trudnych sytuacjach.

10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Nazywam się Maciej mam 11lat i mieszkam we Wrocławiu. Interesuję się informatyką i piłką nożną. W przyszłości chcę zostać architektem lub informatykiem. Jestem mądry, uczciwy oraz fantazyjny, dzięki czemu umiem rozwiązywać problemy. Jako jedenastoletni jeżdżę na hulajnodze wyczynowej z kolegami. Jestem najlepszy z ortografii w klasie.

11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście.

Edited by sawek987

Siema

Estetyki nie ma, zdania takie sobie, mogłeś się bardziej postarać. Kar dużych nie było, wiek trochę za niski jak na pełnienie tej funkcji. Wątpię byś mial aż 7 godzin wolnego czasu dziennie, w końcu masz tez inne obowiązki.

No a to dzieło sztuki pod podaniem chyba najlepiej pokazuje, że jeszcze nie dorosłeś do bycia w administracji.

Oczywiscie jestem na nie.

Powodzenia

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy