Jump to content

[ODRZUCONE] (podanie) grzanka0000

grzanka0000

Recommended Posts

1. Nick:  grzanka0000  
2. Imię: Rafał
3. Wiek: 12 ( za 2 miesiące 13 )
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od 2018 roku.
5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście , posiadam  również discord .
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Nie , ale zawsze można spróbować .
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? Około 2-5 godzin .
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)? Tak byłem karany na Survival Extreme 1.14 za obrazę Administracji servera , wydarzyło się to dość dawno .Przemyślałem ten błąd i żałuję że to zrobiłem  . Dostałem bana na 10 dni na którego w pełni zasłużyłem .
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Zacznijmy od tego że na serverze bywam codziennie , rzadko się zdarza że nie mogę akurat na nim być. Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy zawszę staram się mu pomóc . Jestem miły , co nie znaczy że będę przymykał oko na łamanie regulaminu . Nie będę tolerował łamania regulaminu nawet przez przyjaciół .  Dobrze znam interpunkcję oraz ortografię .  
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Cześć nazywam się Rafał i mam 12 lat , mieszkam w mieście Mikołaja Kopernika czyli w Toruniu . Interesuję się historią ,zwłaszcza 1 oraz 2 wojną światową , interesuje się również geografią w której szczególnie lubię podział polityczny Europy . W wolnym czasie rysuję , uczę się grania na dzwonkach chromatycznych ( popularnie nazywanymi cymbałkami ) oraz gram w Minecraft . Moją ulubioną serią książek jest " Felix , Net i Nika  ,,  ale lubię też " Zwiadowcy ,, . Lubię  wszystkie zwierzęta poza wężami ,ale moimi ulubionymi zwierzakami są   koty sam mam jednego , na którego nie potrafię się gniewać.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Tak.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
-
/d zaufaj: dodaję osobę do działki ( można budować pod nieobecność właściciela )
- /d dodaj: dodaję osobę do działki ( można budować tylko pod obecnością właściciela )
- /d polacz: łączy 2 działki ( tylko vip )
- /d ban:  banuje gracza na działce 
- /d chat: włącza /wyłącza chat działki  ( działa na spawn , ale jest to zakazane )

-/d dom : teleportuje na swoją działkę

- /d tp :

-/ignore nick : nie dostaje się wiadomości od gracza 

- /msg nick : pisze wiadomość do wybranego gracza 

- /w nick : pisze wiadomość do wybranego gracza

-/wki : pokazuje rózne informacje o serverze np. warpy czy worldedit 

- /fly : włącza/wyłącza latanie 

-/pvp - teleportuje na pvp

-/spawn -teleportuje na spawn

-/kosciol - teleportuje do kościoła

-/vip - informacje o randze vip

-/svip - informacje o randze svip 

- /sklep pvp - można w nim kupić rzeczy potrzebne do pvp np. enchanty , koksy itp.

-/glowki - pokazuje główki , które można kupić 

-/hub - teleportuje na hub

-/d info :pokazuje ważne informacje o działce 

-/pay nick kwota : tą komędą można komuś dać pieniądze , przydaje się często do zapłaty za np. główki 

-/tpa nick : teleportuje do gracza 

-/pomoc pieniadze : pokazuje jak zarabiać 

-/glosowanie : za drobną opłatą można rozpocząć głosowanie  ,które pozawala zmienić pogodę lub czas 

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy