Jump to content

[ODRZUCONE] [Podanie] Bartek6765

adem7r5

Recommended Posts

1. Nick: Bartek6765
2. Imię: Bartek
3. Wiek: 24 lata
4. Od kiedy grasz na Crafted.pl? Od 24 sierpnia 2020.
5. Masz mikrofon i TS3? Oczywiście.
6. Pełniłeś/aś kiedyś podobną funkcję? Tak na swoim serwerze.
7. Ile poświęciłbyś/abyś dziennie czasu na pełnienie obowiązków Helpera? W dni robocze to 3-4 godziny a w weekendy to 5-6 godzin.
8. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany na serwerze, forum, TS3 lub Discordzie Crafted.pl (jeśli tak to wyjaśnij okoliczności)?

Byłem karany na forum za offtopic, wypowiadanie się w skargach, i plagiat komend i na serwerze miałem mute za wulgaryzmy ale to było dość dawno temu.
9. Dlaczego mielibyśmy Cię przyjąć (min. 5 rozbudowanych zdań)? Uważam, że powinniście mnie przyjąć bo ostatnim czasem staje się aktywny na serwerze. Lubię pomagać innym graczom i znam dużo komend. Często przebywam na waszym serwerze. Moje kary nie wyglądają aż tak źle jak innych użytkowników. Nie raz odpisuje graczom szybciej nic Administracja.
10. Coś o sobie (min. 5 rozbudowanych zdań): Jestem Bartek mam 24 lata. Mieszkałem w Poznaniu ale przeprowadziłem się do Mrowina. uczę się programować strony internetowe.

Bardzo lubię koty i psy i inne zwierzęta. Lubię budować różne budowle z klocków Lego. W domu mam dwa koty.
11. Przeczytałeś/aś regulaminy? Oczywiście, nawet kilka razy.
12. Opisz komendy swoimi słowami (można opisać wszystkie komendy serwera Creative, ale te poniżej są wymagane):
- /d zaufaj: gracz może budować (zawsze)
- /d dodaj: gracz może budować (tylko jak właściciel działki jest online)
- /d polacz: łączy twoje działki (Vip/Svip)
- /d ban: banuje gracza na działce
- /d chat: włącza/ wyłącza chat działki (działa również na /spawn ale to jest surowo zakazane)

- /d kick <nick>: wyrzuca kogoś z działki

- /d auto: zajmuje losową działkę

inne komendy

- /spawn: teleportuje na spawn

- /hub: teleportuje na serwer z wyborem trybów (hub)

- /sklep pvp: otwiera sklep PvP

komendy teleportacji

- /tpa <nick>: wysyła prośbę o teleportacje do danego gracza

- /tpaccept: akceptuj teleportacje do danego gracza

- /tpdeny: odrzuć teleportacje do danego gracza

komendy administracyjne

- /kick <nick> [powód]: wyrzuca gracza z serwera

- /ban <nick> [powód]: banuje permanentnie gracza

- /tempban <nick> <czas> [powód]: banuje gracza na czas

- /mute <nick> <czas> <powód>: wycisza danego gracza na czas

- /v, /vanish: Sprawia, że stajesz się niewidzialny i nie pokazujesz się na liście graczy online pod przyciskiem tab.

- /history <nick>: pokazuje historię kar danego gracza

- /cc, /clearchat: czyści chat (wolno używać tylko jak na chacie pojawi się reklama serwera, nie dotyczy to dużych serwerów)

Podanie mało czytelne, brak błędów ortograficznych. W punkcie 9 zdania nie są rozwinięte, w punkcie 10 również. Czy mi się wydaje czy czcionka tekstu zwiększa swój rozmiar na dole podania? Serio masz 24 lata i lubisz układać budowle z klocków Lego,

3 godziny temu, adem7r5 napisał:

- /spawn: teleportuje na spawn

- /hub: teleportuje na serwer z wyborem trybów (hub)

te komendy zawarte w części ,,inne komendy'' powinny być raczej w części ,,komendy teleportacji'' Na nie z +

Edited by Bialy_mis123
Zapomniałem dodać oceny podania

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy