Jump to content

[ODRZUCONE] [Unban] gleba9826

gleba9826
Message added by Szogi,

§1.4 Tytuł wątku musi wyglądać następująco: [unBan] nick

~Poprawiłem

Recommended Posts

1. Twój nick: gleba9826
2. Nick osoby, która Cię zbanowała: Sztiwi
3. Długość bana: perm
4. Data nadania bana: dzis 27.02.2021
5. Wyjaśnienie: Dzisiaj podczas gry z dirciochem napisal do mnie sztiwi i zapytał sie czy mam mk i podał nicki nie pamietam ich powiezdialem ze nie bo sam
misiek mi zakladał konto iż pisałem że na moj stary komputer został wgrany windows ktory był wgrany rówzniez na inne komputery i nie mogłem założyć konta
poniewaz pisało ze mam zarejestrowaną maksymalną ilośc kont i ja wiem ze wyglada to na jednoznaczną sytuacje lecz naprawde nie mam MK
6. Dlaczego chcesz dostać unbana? ponieważ grałem z doknesa którego bardzo lubie jak i uwielbiam ten serwer na ktorego ttroche wydałem i sztiwi mowił 

ze tamte 2 konta niby moje mk mialy cheaty a ja w trakcie gdy sztiwi do mnie pisał zapytałem czy chce anydeska bo skoor niby moje mk mialy cheaty to teoretycznie to niby moje mk 

tez powinno miec ale odmowil prosze o unbana poniewaz naprawde nie mam mk 

Edited by Szogi
  • Super 1

• Szogi changed the title to [Unban] gleba9826

Zarówno IP z serwera jak i z forum zgadza się z już dawno zbanowanym graczem, który tworzył multikonta.

Apeluj ponownie 28 Marca, najlepiej na głównym koncie.

EloQtOB.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy