Jump to content

[ODRZUCONE] [propozycja] Skup'u Svip

Anonymous

Recommended Posts

1. Twój nick: Codex
2. Nazwa propozycji: Skup dla Svip /
3. Opis: bo jest /skup , /skupvip. a wiele oso kupuje Rangę: Svip (w tym ja c:) a mało osub kupuje Vip i myśle by dodano komende /SkupSvip ile by bylo drożej za bloki ity to mozecie sami ogarnąć c:
4. Dlaczego akurat to bo jest /skup , /skupvip. a wiele oso kupuje Rangę: Svip (w tym ja c:) a mało osub kupuje Vip c:

VIP się opyla jeśli nie zależy Ci na lataniu. Jak będę pewna, że nic więcej nie zbuduję to uroczyście biorę VIPa :D

Dodatkowo rację ma Pan powyżej...

15 godzin temu, piotrius360 napisał:

Eeee ale ty wiesz, że jak dojdzie skup Svip to jeszcze mniej osób będzie kupować vipa?
A i Svipy też mają dostęp do /skupvip xd
Na Nie

Nie wiem, po co dodatkowo zniechęcać ludzi do VIPa, właśnie ze względu na /skupvip jest on niekiedy opłacalną opcją. 

Jestem na nie.

• Lubię to! 1

Więc ehm

Pomysł dobry Ale na papierze,

Svip -wymaga więcej $ z czego masz lepsze korzyści,

Vip - wymaga mniej $ Ale też masz lepsze korzyści od takiego gracza,

Więc kiedy przeczytałem tą propozycję musiałem zrobić pewien test, czyli:

Przykład na stonie zwykłym

Skup - 55$

Vip - 66$

Oczywiście mówię za 1 stak

Więc Svip musi mieć od 70 do 77 także zrobiłem test na kamieniach, nazbierałem 6 podwójnych skrzyń kamieniem, po czym w skupie gracza nazbierasz 26,730$,

A jako Vip uzbierasz 32,076$,

(Oczywiście mogę się pomylić w obliczeniach, a matematyka nie jest moją najmocniejszą stroną), więc gdyby taki skup Svip 1 stak za 77$ to by popsuło by kompletnie ekonomię, która I tak jest teraz w nie najlepszym sytułacji. Ogólnie mówiąc można też podzielić na perły lecz 120$ za stak perel to byl by już żart.

Jestem na Nie 

• Lubię to! 1

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use along with Guidelines and Privacy Policy